morys Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A więc chcemy sie komunikować przez net z szwagrem który mieszka w niemczech. Problem w tym że szwagier niezna sie na komputerach i obawiam się że nie potrafi nawet nic wyklikać. Więc może komunikacja głosowa ? Następnym problemem jest że syn który trochę zna sie na komputerach i pomoże mu skonfigurować komunikator nie zna j.polskiego. Więc przydałby sie komunikator w którym można by zmieniać język niekoniecznie na polski wystarczyłby niemiecki i angielski dla mnie. Troche skomplikowane. Wydaje mi sie że nasze GG i Tlen nie mają takiej możliwości. Poradzcie proszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Komunikacja głosowa no to skype :):>? a do pisania może ICQ :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Może Jabber - założą sobie konto na jakimś niemieckim serwerku i nie będzie problemu. Klienta w ich języku też znajdą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morys Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Czy któryś z nich obsługuje również nasze GG bo nie chciałbym mieć uruchomionych kilka komunikatorów bo mogę korzystać tylko z ograniczonej ilości portów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Np. Miranda obsługuje: gg, tlen, jabber, irc, icq, msn, aim i inne. Polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...