Grzechu Sin Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) Witajcie, pytanie jak w temacie - jest to jakos wykonalne ? Nie chce mi się kupować innej pompki ,bo ta jest wydajna i cicha :D Troche dałem ciała ,bo wahałem sie między MJ1000 a teraz mam problem z przerobieniem eheim'a <_< Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Grzechu Sin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Miałem coś takiego w ulubionych, może się przyda http://hjem.tele2adsl.dk/mad-max/image_8.html Ja swojego nie przerabiałem, póki co pływa w pojemniku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Sin Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 hmmm... :) Ciekawie to wykombinował - ważne ,że jest screen - zawsze mogę sie do tego zabrać choć na razie moj eheim pływa i przez jakiś czas tak zostanie (sesja niestety :? ) Dzięki za fotka - dużo pomaga :) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...