Skocz do zawartości
lewy

Gdzie "ustawienia Środowiskowe" Karty Dźwiękowej ?

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... a więc wejdź do folderu gdzie masz zainstalowane oprogramowanie do karty i w creative sourround mixer daj ustawienia na default, albo tez kliknij w restore default i po klopocie. Tak to jest jak sie wlacza dodatkowe efekty... heh :D Odnosze wrazenie ze jestes niedoswaidczonym uzytkownikiem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Heh... a więc wejdź do folderu gdzie masz zainstalowane oprogramowanie do karty i w creative sourround mixer daj ustawienia na default, albo tez kliknij w restore default i po klopocie. Tak to jest jak sie wlacza dodatkowe efekty... heh  :D Odnosze wrazenie ze jestes niedoswaidczonym uzytkownikiem...

1394843[/snapback]

Nie mam czegoś takiego jak Surround Mixer. W katalogu z SB jest tylko jeden program do update'a sterowników . A te "echo" mi sie pojawiło jak zainstalowałem gxt ranscoder'a - progsa do konwertowania formatów muzyki . Co dziwniejsze jak go włączałem, to echo znikało . Pomyślałem że jak go odinstaluje to echo zniknie , ale nic z tego :? .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

podstawowe pytanie - czy sterowniki są poprawnie zainstalowane?

1395185[/snapback]

co rozumiesz przez poprawnie ? (nie żebym sie czepiał, ale jestem ciekaw)

"efekty środowiskowe w ustawieniach karty dzwiękowej."

gdzie to jest ??? bo chyba ponowne zainstalowanie gxt ranscoder'a nie jest jedynym wyjściem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no przecież , w oryginalnych jest coś takiego jak surround mixer,a do dokładnej kalibracji efektów bodajże aplikacja ctfx 10k1 w folderze z audio HQ,w creativie.To narzedzie do ustawiania efektów,a to jak się nazywają to tylko kwestia nazewnictwa

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi