kszonek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Mam taki problem - chcuiałem sobie zrobić jakis test benchmarkiem, ale niegdy tego nie robiłem, wiec mam prosby o instrukcje dla "zielonego". Skąd ściagnąć i co kliknąć. Z góry dzieki pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) 1. Użyć www.google.com 2. Pierwszy link po wpisaniu 3dmark - www.futuremark.com Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez paulo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 http://www.futuremark.com/products/3dmark05/ - na tej stronie jest coś o płaceniu :/ ja bym raczej wolał za darmo. NMie wiedziałem, ze za to trzeba płacić. Nie ma jakies darmowej wersji? A może P2P? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Wszystkie 3dm występują w wersji płatnej i darmowej - 'Limited Free Version'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 A co oznacza "Limited" trial? czy ograniczone funkcje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 :mur: 3D Mark 2003 3D Mark 2005 Wybierz sobie mirror i sciagaj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Duże te pliki :) tamten był lekki. Sciagam, a na moim łaczu troche to potrwa. Jak bede miał problemy to sie odezwe wieczorem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardas Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) co oznacza "Limited" trial? czy ograniczone funkcje? maja ograniczenia w modyfikacji opcji testu, ale zawsze testuj na default, wszyscy tak robia, bo mozna w normalny sposob porowanac osiagi i jeszcze jednym powaznym ograniczeniem wersji darmowej jest niemoznosc zamieszczania na serwerze futuremarka'a tylu wynikow ilu bys chcial, mozna chyba raz, gora trzy, nie pamietam dokladnie a co sie z tym wiaze, nie kazdy moze chciec Ci uwierzyc na slowo, ze masz taki to a taki wynik Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez kardas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...