SPY_NET Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Przesadzili z wielkoscia lokacji ? Zagraj w Project Entropia to sie przekonasz co znaczy duza lokacja ... nie wiem czy wystarczylo by Ci 10 godzin by przejsc mape z polnocy na poludnie : P Co do swiata w Kalu to prawda strasznie jest monotonny i surowy, znowu odniose sie do PE , w tej grze zachwyca bogactwo i roznorodnosc obiektow/drzew/krzewow i ten OGROMNY swiat , gdyby Kal mial wlasnie taki swiat to bylo by idealnie , chociaz w Kalu sa ladne miejsca no i 2 podziemia (za jakis czas maja otworzyc 3 dungeon) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 (edytowane) Ja będę grał za parę godzin dopiero. Zapowiada się fajnie. Edit:Dlaczego zawsze pisze wrong passwords Edit2:Już działa Edytowane 17 Października 2005 przez demon92 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Ja darowałem sobie gre w Kala gdy doszedłem do 27lvlu. Miałem nauczyciela, dużo mi pomógł, ale poprostu gra jest tak monotonna(dla mnie), że nie mogłem dłużej przy niej wysiedzieć. Całego seta sprzedałem i kase dałem nauczycielowi. On jest zapalonym graczem, także mu się przyda.[...] 1702013[/snapback] Mnie też już dopadło znudzenie :( A to dopiero 25LVL. Niestety nie nadaje się do grania w morgi bo szybko mi się nudzą :( A co do PE to jest gra z dużymi możliwościami ale nieda rady bez wpłacenia prawdziwej kasy. Próbowałem grać bez kasy i się nieda bo looty nie zwracają nawet kosztów amunicji. Mam znajomka który nadal gra i twierdzi że teraz jest jeszcze gorzej. Jedyny morg który mnie wciągnoł to był Neocron2. Niestety beta trwała tylko 1,5-2tygodni :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyfek Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Mnie tez ta gra zaczyna już nudzić (mam dopiero 31). Najnudniej gra się wojownikiem. On najszybciej się nudzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBA A-L-C Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 czy ktos wie moze jak sciagnac kala bo nie moge znalesc linka do niego a slyszalem ze niezla gierka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 http://www.kalonline.com/Download/Client.asp?btn=1 :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 Ehh szkoda, ze ta gierka jest mangowa.:( Nie lubie takich klimatów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) sciagnelem, zainstalowalem, włączam i... wie ktos co to? u mnie błąd czy tylko chwilowa przerwa w działaniu? EDIT: nieaktualne, problem zniknął dzisiaj rano Edytowane 15 Stycznia 2006 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_h Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Kurcze nie moge się zarejestrować... po wpisaniu danych muszę podać maila na który wyślą speclajny kod i tutaj jest problem... on nie dochodzi :| Jest także notka , że jeśli przez 10 minut nie dojdzie podać trzeba inny adres , podałem chyba z 5 i zonk :P Miał ktoś z tym problem ? OK. Problem rozwiązany... System rejestracji nie przyjmuje maili pochodzenia polskiego :P , polecam założyć w hotmail.com pozdr Edytowane 15 Stycznia 2006 przez adi_h Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predatorcb Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 LUDZIEEE mam knighta na 44 lvl i mam byc moze lamerskie dla niektorych pytanie.Mianowicie jak zrobic zeby na linii byly dwie moje postacie jednoczesnie??Napewno sie da ale jak odpowiedzcie na mojego maila k.o.s7@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastapl Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 ja robie tak ze wlanczam normalnie postac ktora gram pozniej alt+tab i prawym na program do uruchamiania i tam "uruchom jako" niekiedy za pierwszym razem nie zaskoczy ale wiecej niz trzy nigdy nie musialem tego powtarzac. mozna tez majac winxp przelanczac sie miedzy uzytkownikami ale na neostradzie to nie dziala (przynajmniej u mnie, wykozystujac modem na usb). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 Dzisiaj zassałem. Czekałem 30 minut na maila z tym tajnym numerem, aż spojrzałem 3 posty wyżej, że maile nie dochodzą na polskie serwery :P. Gra ktoś w to jeszcze ? Może się zgadamy na jakis wieczorek 'zapoznawczy' bo jak narazie to mam 3 lvl i nie kapuje co kolesie odemnie chcą jak się pytają czy mam nauczyciela :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 bo jak nie masz nauczyciela to mogą Ci za niego robić, wtedy gdzieś sie potwierdza że masz nauczyciela, podajesz jego nick i on jak i Ty dostajecie kase[; i jakieś tam punkty doświadczenia, ale nie pamiętam dokładniej, dawno grałem po 6 lvl wywaliłem gre z dysku na gunz... którego tez wywaliłem na Half-life 2 CTF [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 30 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2006 (edytowane) Nauczyciela już mam :) Jakoś idzie. Narazie 5 lvl, ale cała noc przedemną :wink: Jakby co to mój nick - BLANTMEN :] ---------- Ta ... Już se pograłem :? Nie można się połączyć :? Edytowane 30 Stycznia 2006 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronin82PL Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Witam wszystkich mam problem: pobrałem gre KalOnline zainstalowalem wszystko jest ok (chyba) bo nie umie sobie konta zalozyc :mur: . Jeżeli ktoś może mi założyc konto byłbym wdzięczny. Oto moje gg 8300841 tam podam szczególy lub na meila hardcore1982@interia.pl. Na stronie www.kalonline.com jak zakladam konto to po podaniu adresu e-mail to musze czekac na klucz aktywacyjny ale go nie dostaje. Próbowałem z innymi kontami ale też bez skutku. Prosze o helpa :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartmarian Opublikowano 6 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2006 a jest wersja na linux-a ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1906 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 okazja obeszlam zabezpieczenia kalonline i po zalogowaniu w ciagu 10min mozna nabrac itemow z kalshopa po 10min zostaje automatycznie zabkokowane moje obejscie juz testowane!! pospieszcze sie bo moga to zlikwidowac :/ jesli ktos gra polecam!! www.KalOnline.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1906 Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 dorwalem speedhacka!! http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=2MAN562...GB3M7A430YAUC1U] dodalem go na ten server bo nieznam innego a dostalem go od kumpla ktora ma tez weaponhack tradehack itp ;p musze od niego wyciagnac jeszcze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 13 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2006 okazja obeszlam zabezpieczenia kalonline i po zalogowaniu w ciagu 10min mozna nabrac itemow z kalshopa po 10min zostaje automatycznie zabkokowane moje obejscie juz testowane!! pospieszcze sie bo moga to zlikwidowac :/ jesli ktos gra polecam!! 2015329[/snapback] dorwalem speedhacka!! http://s18.yousendit.com/d.aspx?id=2MAN562...GB3M7A430YAUC1U] dodalem go na ten server bo nieznam innego a dostalem go od kumpla ktora ma tez weaponhack tradehack itp ;p musze od niego wyciagnac jeszcze :D To wreszcie kim jestes, K czy M ? ;] Nastepnie nie wal zdublowanych postow. Te linki jakies podejrzane, wlaczyc antyvirusy i firewalle na wszelki wypadek. ;] A na koniec nikt tu nie lubi cheaterow, oszustow i ludzi, ktorzy nie graja fair ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja1906 Opublikowano 14 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2006 (edytowane) jestem K a pozatym mam kompa od niedawna jakies 6 miechow i dopiero zaczynam grac w to i od tych stron zaczelam przygode z kalem i bylo ok nie wiem czego sie tak boicie :( Edytowane 14 Marca 2006 przez ja1906 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...