Viruss_SNK Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 (edytowane) witam, chcialem zapytac jakie programy polecacie do odtwarzania i miksowania muzyki? P.S. oprocz Traktora i Atomixa ;-) Edytowane 17 Kwietnia 2005 przez Viruss_SNK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Skonkretyzuj troche swoje potrzeby. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Z tego co znam, to nie ma nic lepszego do mixowania oprcz Traktor'a 2.6 wiec nie wiem po co szukac innych. Ale jak juz to EJay. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Skonkretyzuj troche swoje potrzeby. 1395194[/snapback] dokladniej to cos w rodzaju winampa, prostego, latwego ;-) ale z podstawowym mikserem (nie equalizerem) a co do traktora :) macie gdzies jakas instrukcje?:) duzo czasu zajmuje polapanie sie, Atomix latwiejszy hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A nie mow ze ciezki do polapania. Jak sie juz tym bawisz, to w 1 wieczor nauczysz sie wiekszosc potrzebnych funkcji. Ja nic nie miksuje, a przy 1 kontakcie wiedzialem co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruss_SNK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A nie mow ze ciezki do polapania. Jak sie juz tym bawisz, to w 1 wieczor nauczysz sie wiekszosc potrzebnych funkcji. Ja nic nie miksuje, a przy 1 kontakcie wiedzialem co i jak. 1396292[/snapback] no dobra, przyznaje:) wtedy jeszcze go nie mialem, po zainstalowaniu dopiero sie przekonalem - rzeczywiscie Traktor duzo lepszy od Atomixa i nie taki znowu trudny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...