pRoMiL14 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 jaki najlepszy bios do asrock k7s8xe i co on daje i jak sie flasciach!e uniflshem bo nigdzie nie moge znalezc ?? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Bios do AsRock'a wgrywa sie asrflash'em co zreszta jest napisane na stronie asrock'a jak wgrasz czyms innym to zepsujesz. Wgrywa sie tak: http://www.asrock.com/support/index_BIOS_INS.htm Bios tez znajdziesz na stronie asrock'a ale skoro zadajesz takie pytanie to upgrade nic Ci nie da i lepiej nie wgrywaj bo mozesz zepsuc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pRoMiL14 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 ten flasher od asrocka nie dziala bo nie wykrywa opcji flashowania i znajomy mi flashowal uniflashem ale wersje biosu 1.8 a teeraz chce 2.11A :E a ja nie wiem jaki tam sa opcjje :E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 uniflash /? wyswietla liste opcji, ale wystarczy wpisac: uniflash plikzbiosem.bin i wyswietli sie co trzeba. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...