Nyny Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Witam, kupiłem nowa kostke ramu 256mb wsadzam do kompa uruchamiam winde, na poczatku wszystko w porzo dopoki nie wlacze jakiejs gry. Gra albo sie wogle nie uruchamia i wychodzi do windy albo sie zawiesza i pozostaje resecik.Timingi ustawione na low i ta sama bajka.Juz nie wiem co mam robic. Probowalem sama nowe kostke puscic i to samo dochodzi do tego jeszcze samoczynne resetowanie kompa. Na starej kosci wszystko w porzadku. Czy to znaczy ze kosc jest zwalona i mam ja reklamowac? P.S. nowa kosc pamieci jest jednostronna a stara dwustronna czy to moze powodowac jakis konflikt jesli nawet sama kostka jednostronna nie pracuje poprawnie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Czy to znaczy ze kosc jest zwalona i mam ja reklamowac?No chyba raczej tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Czy to znaczy ze kosc jest zwalona i mam ja reklamowac?No chyba raczej tak.Wszystko wskazuje że prawdopodobnie tak jest. Przeczyść jeszcze banki (tak dla pewności). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ff1 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 sprawdz sama kosc ta nowa .Jesli chodzi to oznacza ze obie sie kloca.To zjawisko wbrew pozorom nie takie rzadkie :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gordon_23 Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 No czasem sie zdarza ze cos sie chrzani ale np ja mam dwie kostki Elixir'a i jedna jest jednostronna a druga dwustronna i chodzi wszystko ok 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 sprawdz sama kosc ta nowa .Jesli chodzi to oznacza ze obie sie kloca.To zjawisko wbrew pozorom nie takie rzadkie :(juz to zrobilem i to samo, wiec chyba bede musial reklamacje zlozyc:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Witam, ...Probowalem sama nowe kostke puscic i to samo dochodzi do tego jeszcze samoczynne resetowanie kompa... u mnie kostka robila takie jaja jak ja przegrzalem. raz sie komp zalaczal raz restartowal, kupe krzakow itp. nie czekaj na nic i lec reklamowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...