straw Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 CHodzi mi kąkretnie o karte graficzną MEGASPEED ATI RADEON 9550 128bit/128MB BOX CRT/TV/DVI . Czy ktoś ma taką , na ile się ktręcie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 masz jakies linki do stron producenta z fotkami karty?? hehe jakos ta nazwa do mnie nie przemawia, tak jak np. X-Power. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ciekawe co sie kryje za tajemniczym MEGASPEED Czy mega szybko ja zareklamujesz Czy mega szybko sie skopci Czy moze tak mega szybka jest sama gra. Firmy totalnie nie znam :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 karta tania ale dupiate, zerow mozliwosci oc pamieci, ogladałem test tej karty albo na frazpc, albo na in4 nie pamietam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 MEGASPEED to jest taki badziew jak XPowe i spolka. Najlepszym radkiem z serii 9550 jest ABIT GURU / XTTURBO (pamieci 2,8 ns) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 nie znaju :( jeżeli mialeś taki zamiar to nie kupuj firmy "dobre ale mało znane w polsce" mają jedną podstawową wadę - jak się zepsują to potem ciężko o serwis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosiMazaki Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Moze rozjasni watpliwosci: http://www.overclockers.pl/txt.php?id=mgsp...ati_radeon_9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...