pci Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam mam taki problem mały, jakim programem połonczyc pojednyncze obrazki z gifa?? i jakim je rozłonczyc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Eee, mam problem ze zrozumieniem tego czasownika, którego używasz, ale moja pokręcona intuicja mówi mi, że szukasz GIF Animatora :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Animowany gif? Animation Shop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Chodzi o to ze jak juz zrobie obraski do gifa, to czym je scalic w jeden plik gif. Macie moze link do tego programu ?? Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) A jeszcze taka prozba, macie moze jakies proste gify, na kompie bo mam kolezance zrobic do szkoły, niemoze byc zbyt skomplikowany ale terz niezbyt prosty. Ma byc taki ze ktos nieznajacy sie na rysunku poswiecił na to duzo czasu i nawet ładnie to wyglada. Prosze o pomoc Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Prosze zażudzcie jakis taki mało profesionalny Gif Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
::snoopy:: Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 A ja proponuję Adobe ImageReady 7.0 CE - dobry program. Załączam prostą modyfikacje własnej roboty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...