oldskul Opublikowano 7 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2005 hahaha, nie mogę z wami, cały się polałem, spadłem z krzesła 3 razy jak to czytałem, większych jaj na forum nie widziałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 A ja tam nic do coedegenów nie mam. Jak ktos podlacza pod codegena 300w 3 cdromy i 2 dyski twarde to nic dziwnego ze sie jaraja. Od lat mam codegeny i jeszcze nigdy nie mialem z nimi problemów, co prawda nie mam miernika i napiec nie potrafie podac, ale przynajmniej cichutko chodzi i sie nawet nie grzeje, wentylatorek 5v i chlodne powietrze ze srodka uderza:D Oby szczescie mnie nie opusczało :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 (edytowane) jesli sie go nie przeciaza to troche pociagnie :) moj tez spokojnie chodzi ale skoro mam kase to wole nie ryzykowac :) jak Tagan przyleci to tez zmoduje mojego codusia i sprzedam komus :P ciekawe czy znajde takiego jelenia :P Edytowane 15 Maja 2005 przez kwiateusz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 Jakbym mial kase to tez bym sie dlugo nie zastanawial :D Mysle, ze jak sprzedasz za 40zl to juz mozesz byc z siebie dumny, ja kupiłem mojego za 70zl w m1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 15 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2005 No to się zfrajerowałeś. :D Za tyle to możesz mieć fortrona który udźwignie 2x tyle co codegen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 No tyle, ze nie teraz kupowalem tylko juz pare miechow temu. Zreszta potrzebowalem na szybko cos kupic, bo bez kompa to na allegro za bardzo nie idzie wejsc:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 16 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2005 Od lat używałem codegenów (jeszcze wtedy gdy kompletnie nie miałem pojęcia co w budzie piszczy) ale po padaczce jaką zaliczyły straciłem sprzęt o łacznej wartośći 600 zł. Od etgo momentu zacząłem intereswoać się kompami a do Codegenów już nie wróce. Niestety prawda jest taka, że nie każdy zna sie na kompach i w większości użytkowników nie ma czasu sprawdzać jaki sprzęt kupuje, co później ma swoje knsekwencje a szkoda bo zadowolony klient zawsze wraca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuda Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Ja mam niestety Codegena 300W od jakiś 3 lat. Na moje szczęście działa stabilnie i się wogóle nie grzeje. Napięcia też są chyba ok. 3.3V - 3,2 5V - 5,053 12V - 12,224 Wogóle się nie interesowałem sprzętem, ale jak się to zmieniło zacząłem się rozglądać za nową zasilką. Co mi polecanie na moją konfigurację(tak do 180zł góra): Asus A7V600-X Athlon XP 1700@2200+(1822MHz) Kingston 512 MB 400MHz Radeon 9550 kręcona 1x CD-RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiateusz Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 wg mnie to nie byloby zle :P http://allegro.pl/show_item.php?item=52471790 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzuda Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 Akurat ten zasilacz miałem już w obserwowanych aukcjach, ale dzięki za chęci :) Jakby miał ktoś jeszcze coś do zaproponowania to chętnie skorzystam z rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...