maly-wxfrd Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam do rozpatrzenia trzy modele kart dzwiekowych: - Creative SB Live! za 100zl - Creative SB Audigy 2 Value za 160zl - Creative SB Audigy 2 ZS za 240zl Wszystkie w wersji bulk, wiec ceny sa takie a nie inne. Czy ktos moze mi powiedziec w kilku slowach czym w praktyce te karty sie roznia i czy jest sens placic wiecej za drozsza karte w stosunku do mozliwosci? Karta bedzie napedzac zestaw glosnikow creativa w ukladzie 2.1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam do rozpatrzenia trzy modele kart dzwiekowych: - Creative SB Live! za 100zl - Creative SB Audigy 2 Value za 160zl - Creative SB Audigy 2 ZS za 240zl Wszystkie w wersji bulk, wiec ceny sa takie a nie inne. Czy ktos moze mi powiedziec w kilku slowach czym w praktyce te karty sie roznia i czy jest sens placic wiecej za drozsza karte w stosunku do mozliwosci? Karta bedzie napedzac zestaw glosnikow creativa w ukladzie 2.1. 1396010[/snapback] jakoscia dzwieku... chyba jasne nie? ;) do takich glosnikow spokojnie starczy Ci sb live Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Live! to zależy który. 24bit nie ma sprzetowej akceleracji eaxa wiec do gier odpada audidżaki to już inna sprawa, patrzc w tabelkę ze specyfikacją nie różnia sie bardzo, trzymając obydwie w ręku widać o co chodzi ;) Tutaj mój temat A2 value vs A2ZS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 ojej SB live za 100zł?? ja kupiłem go za 70zł, a moj kumpel wczoraj na allegro za 40zł - obaj mamy wersje Digital. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja bym zabrał SB live! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja bym brał SB Audigy 2 ZS za taką cene jest to narazie najlepsza karta dzwiękowa:D Pozdro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly-wxfrd Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dzieki za dobre rady, zwlaszcza Forestowi za dostep do jego tematu, gdzie bylo wszystko co potrzebowalem wiedziec! pozdrawiam i mam nadzieje, ze tez kiedys komus pomoge... maly aha! Kupilem Audigy 2ZS...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 np.. przyjemnego słuchania :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja bym brał SB Audigy 2 ZS za taką cene jest to narazie najlepsza karta dzwiękowa:D Pozdro:) 1397039[/snapback] bredzisz Panie, chyba ze mowisz o karcie do gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...