bigzzgib Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Gdy włączam komputer palą się 2 lampki, wiatrak się zaczyna kręcić itd ale niema obrazu i właściwie komputer nie startuje. Dopiero gdy go zresetuje to startuje normalnie.Gdy go wyłącze i w czasie do 20 minut włącze to startuje za pierwszym razem. Czy ktoś wie co to może być? Wcześniej tego problemu nie było. Zmieniłem nawet bios i nie pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 mailem keidys cos podobnego, zmeinilem zasilacz i wshystko ok :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 według mnie wina moze i chyba tak jest lezy po stronie zasilacza albo sie wali albo nie wyrabia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tMQ Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 widzialem jakis mod zasilacza na bit-tech.net czy jakos tak. artykuk nazywal sie 'power on delay' chyba Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Rzeczywiście ten artykuł dotyczy mojego problemu ale jeżeli na początku tego nie miałem to znaczy że coś musiało się skopać. A tak poza tym co to jest owe PSU wymienione w artykule bo tak nie do końca go zrozumiałem. Płyta i zasilacz są w miare nowe i na gwarancji a zreszta nie znam się na elektronice żeby coś tam montować. Skorzystał bym z serwisu ale pewno powiedzą że wszystko jest w porządku, jak im udowodnić usterkę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Poczekaj - a płyta może to MSI ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 nie matsonic(też <span style="color:red;">[ciach!]</span>o) a zasilacz codegen(również słyszałem że <span style="color:red;">[ciach!]</span>o) Ale z tego wynika że to raczej wina zasilacza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Może tez być to wina MOBO, bo swego czasu MSI wypuściło wadliwą serię płyt z KT133(A). Objawy były takie same. Ale w tym wypadku to raczej PSU, ewentualnie MOBO. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 Ja mam podobnie, ale u mnie nie działa reset. Jak resetne kompa to dzieje się dokładnie to co u Ciebie, wyłączenie guzikiem lub listwą i ponowny start ok. Zasilacz nowy Hount Key300W więc raczej nie on. Jak odkręce proca to wszystko idzie ok :x Pomoc Epoxa radzi oblookać Post Ledy i zobaczyć co pokaźą. Pożyjemy zobaczymy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...