banan707 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Yo. Szukam rurek do neonków, które się wyginają, Jeżeli wiesz gdzie mogę takie kupić to napisz jakie są najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Możesz wykorzystać zwykły wąż przezroczysty, peszle itp. Wszystko możesz kupić w sklepie dla majsterkowiczów albo w elektrycznym. Ale ja wole zrobić takie coś z rurki szklanej i wrazie potrzeby wygiąć ją na gorąco i już. Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Nostradamus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 A gdzie mogę dostać rurke szklaną 20cm, o śr. 5mm ?? Szukałem i nigdzie nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 a patrzyłeś w OBI Castoramie czy jakoś tak. Tam napewno znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 moze w jakims akwariowym dostaniesz, jako element przepływowy niekiedy maja ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorwlodek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) A gdzie mogę dostać rurke szklaną 20cm, o śr. 5mm ?? Szukałem i nigdzie nie ma :( 1396464[/snapback] praktycznie w każdym kiosku można kupić szklane fifki do palenia ziółka, znaczy do papierosów , są różnej długości od ok 5cm do 25cm, myśle że idealnie nadają do zrobienia neonów, a cena za najdłuższą lufke to tylko 2-3 zł Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez doktorwlodek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 praktycznie w każdym kiosku można kupić szklane fifki do palenia ziółka, znaczy do papierosów , są różnej długości od ok 5cm do 25cm, myśle że idealnie nadają do zrobienia neonów, a cena za najdłuższą lufke to tylko 2-3 zł 1396781[/snapback] Widze że sie znasz :lol: A po wyginającą się rurke to idź do hydraulicznego 1zł za metr (też sie znam ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P@weł m Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jak wyciąć dziure w obudowie i obłożyć ją w szybkę?????????? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cykus Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 http://www.moded-kompz.net/?name=Mods&id=1 tu masz napisane jak wyciąć dziure w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...