Streetracer Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Cześć! Która według Was drukarka jest lepsza. Interesują mnie przede wszystkim zastosowania uniwersalne, ale także zdjęcia aż do formatu A4. Istotne dla mnie jest również dostępność materiałów eksploatacyjnych zamienników. Którą byście osobiście wybrali? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 jak interesuja cie zdjecia to poszukaj sobie na stronie EPSON'a ... zwlaszcza technologia DURA-BRIGHT... epson to zdecydowany da besciak.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Streetracer Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Przyznam, że o Epsonie nie myślałem. Ale jeśli już, to który R800 jest OK? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...