tumeks Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam mam pytanie na temat RAM'ow Zamieżam kupić :arrow: AMD Athlon 64 3000+ bulk (Socket 939) Winchester :arrow: Microstar K8N Neo4 Platinum nForce4 I tearz pytanie swoje RAMy musze sprzedać bo chodzą na 333Mhz. NO i teeraz mam dylemat czy kupić DDR2 czy DDR i jak miałbym kupic DDR2 są bardzo drogie ;/ a DDR nie wiem właśnie czy kupić Kingstony (tylko na 400 mhz) co mam HyperX CL2 czy kupic jakieś inne np. GoodRam na 400Mhz CL2.5 bo są duzo tańsze i wtedy będę mógł sobie kupic 1024 zamiast 512. P.S Nie chce ktoś kupic mojej płyty głównej i proca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) znowu ddr2 ehh...NIE da rady - tylko DDR Zostaje pytanie odwieczny -> jakość czy ilość :> Z reguły stawia się na ilość bo to naprawdę da sie odczuć, a goodramy wcale nie takie złe, a i kingstony, twinmoski chodzą teraz bardzo tanio ponizej 200zł za kość. Pozdro edit: popatrzylem na mobo, r U sure? Może coś DFI na SLi? i do proca nie zapominij wentyla :> Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) No to podaje liste które RAM'y najlepeij wybrać :arrow: DDR 512MB PC-400 Major CL 2.5 x2 :arrow: GeIL 2 x 512MB PC-400 CL2.5 :arrow: DDR 512MB PC-400 OEM CL 2.5 x2 Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez tumeks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ja tam kupuje te 2x i nie bede sie wiecej sral z pamiecia i szybkie i duzo ;) Mozesz kupic jedna a potem druga :) http://sklep.benchmark.pl/pelny_15928.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 crash_zero fajnie masz....ale co to wprowadza to tematu, chcesz sie pochwalić <_< ? Z tych 3ech....żadne :> Jeśli 2x512 to może Hynixy d43? Jeśli 1x512 to coś na TCCD, sieją wymieć przy a64 :> Ja bym był przy tej pierwszej opcji, 2 razy h.d43 ~230zł sztuka. Te geile nic specjalnego. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Gdzie tam pochwalic - najpierw musze uzbierac a jak na razie mam 100zl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 NO i teeraz mam dylemat czy kupić DDR2 czy DDR i jak miałbym kupic DDR2 1396472[/snapback] DDR2 są TYLKO pod intela... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Polecam pamiatki firm Hynix i Kingston naprawde są dobre i dobre możliwości O/C:D Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Hunter166 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tumeks Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 MOże te będą lepsze Kingston DDR 512MB PC-400 (KVR400X64C25/512) CL2.5 bo wedlug mnie to te Kingstony albo majory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morientez Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ale to tez zalezy czy bedziesz podkrecal kompa czy nie - jak wiadomo a64 zajebiscie sie kreca B) jak nie masz za duzo kasy to kup Hynixy d-43 jak cie stac to bierz cos na samsungach TCCD lub Winbodach bh-5 lub bh-6 a i jeszcze jedno - jak chcesz krecic to zmien plyte :wink: pozdrawiam Morientez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) DDR2 są TYLKO pod intela...:mur:Łał odkrywczy jesteś ;) To już wspomniałem w pierwszym poscie... <_< a i jeszcze jedno - jak chcesz krecic to zmien plyteTo też jest zawarte w pierwszym poście tylko, że autora topoicu... <_< Ludzie! Czytać Czytać Czytać! Ale to tak BTW Sprawa jasna, masz teraz ~500zł i w przyszłości spodziewasz się zastrzyku gotówki, bierz 1x512 porządne i nie koniecznie w komputroniku <_< Tutaj już sprawa prosta, jakieś corsairy, gskille, muskiny, a-daty. Jednak w przeciwnym wypadku, poprostu jakieś 2x512, np. takich kingstonów jak podałeś, Hynixów d43 (bardziej jestem za) czy TwinMos (ostatnio schodzą na psy, kostki mtec trzymają poziom) To tyle...jakieś pytania to wal i jak z tą mobo? Nie lepiej DFi ? Tak mi sie nasunęło, wiele osób bierze modele z komputronika, który nie sprowadza wielu firm i uważa te rzeczy jako nieznane, gorsze, co jest błędem. Pozdro Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...