que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 jak przerobić GeForce-a 2MX na Quadro, podobno coś tam tylko trzeba polutować, tak gdzieś kiedyś przeczytałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 jak przerobić GeForce-a 2MX na Quadro, podobno coś tam tylko trzeba polutować, tak gdzieś kiedyś przeczytałemDobra, zeby nie denerwowac userow to uzylem opcji Szukaj ( jaki ja jestem inteligentny i polotny :lol: ) no i znalazlem, jestem ciekawy odpowiedzi na to pytanie, bo ten temat powinien byc poruszony na Forum Tweak.pl. Jak to sie robi i jakie doswiadczenia o czy wydajnosc karty zwieksza sie duzo ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 napisałem ten post dawno temu, niestety nie doczekałem się odpowiedzi więc sam znalazłem ją w necie. Na szczęście jednak udało mi się wymienieć grafę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 mhm kiedys byly na necie takie strony niestety nie pamietam adresu, ale cos mi sie jakos to malo prawdopodobne wydaje zeby mozna bylo przerobic g2mx na quardo... tylko sobie karte rozpieprzysz ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 28 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2002 Jak to sie robi i jakie doswiadczenia o czy wydajnosc karty zwieksza sie duzo ??Wydajnosc spada. Sens ma tylko w profesjonalnej obrobce grafiki - akceleracja sprzetowa dupereli w AutoCADzie i innych ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 To ja na dzikim podkrecaniu ( www.dzikie.prv.pl ) znalazlem artykul w ktorym jest pokazany wzrost wydajnosci po przerobce Quadro. Moze mi ktos to wytlumaczyc ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Jeżeli masz MX200, MX, czy MX400 to wyd. spadnie ale jeżeli gf2 pełny to wzrośnie o 1-3 klatki w Q3. PS. Przedóbka dodaje tylko 1 czy 2 słownie dwie instrukcje wiency do Ac i innego shise Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 29 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2002 Daja nieco wiecej niz mowicie, przede wszystkim w normalnym gf2 wydajnosc spada przy zastosowaniu AA natomiast w Q2 pozostaje na tym samym poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...