Krecislaw Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Siema Mam pytanie bo podkreciłem swoja karte (A350 XT czyli Geforce 5900XT firmy Leadtek) z 390/700 @ 450/900 i czasem ekran przesowa sie tak jakby w bok i nic ogolnie nie widac albo dzieli sie na poł !! Nie wiem dokładnie od czego to ... podczas grania temp. dochodzi nawet do 70 C (po podkręceniu) !! kto wie niech sie podzeli... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie mam takiej karty ale IMHO to logiczny objaw zbyt mocnego podkrecenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Nie mam takiej karty ale IMHO to logiczny objaw zbyt mocnego podkrecenia. 1396732[/snapback] Zgadzam się z przedmówcą, a w dodatku tez posiadam tą karte, obraz sie wiesza, za mocne podkrecenie GPU u mnie w tym wypadku tak się dzieje z obrazem szczególnie na 525-530Mhz 80st. i koniec :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Jak chcesz ją tak mocno kręcić to najpierw zainwestuj w odpowiednie chłodzenie.To co na niej siedzi raczej do max overclockingu sie nie nadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...