surix Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam Mam problem, na wyzej wymienionej płycie głownej maxymalne napiecie jakie można ustawić na ramach wynosi tylko 2.65v :? czy nie da się jakoś tego zwiększyć bo jak nie to nici z O/C :-| nie chce jej zabardzo zmieniać dlatego szukam sposobu na zwiekszenie voltażu na ramkach ale nic z tego, jak wspomniałem max napięcie to od 2.5-2.65v i d**a, i jeszcze jedno pytanie jak sie orientujecie jakie maxymalne FSB uciągnie ta płyta???? W googlach szukałem ale nic na temat tej płyty nie znalazłem, żadnych testów nic........ Z góry dzięki za rady i podpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hej.. doradźcie cosik bo nie wiem co robić z tym :/ Szkoda że mało osób ma tą płyte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 stary ja mam taką samą prośbe tylko o moja płyte JAK DOVOLTOWAC RAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Acha to spox :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...