Abram Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Ja za godzine mam wyniki i tez w czwartek ustne z polaka... z anglika mam nadzieje ze bede zwolniony. Ale ten polski to mnie przeraza :( jeszcze wchodze jako pierwszy... no nic sie zobaczy hehe GL4@LL ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Wyniki mam za 3h i już zaczynam się denerwować, dobrze, że ustną mam dopiero za tydzień B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 Panowie normalnie wymiatam :D 3 polak i 4 matma :D Hehe. Patrząc na to że szedłem na żywioł to wyniki całkiem w ci.pe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 17 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2005 No to ja troszke zaszalałem :) polski 4 angielski 5 <zwolniony z ustnego> Powodzenia na ustnych Panowie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 ja juz pierwsze ustne za sobą, wczoraj miałem geografie ;/ pytania lajtowe trafiłem w kosmos, udzieliełm odp. na wszystkie, mała dyskusja z komisja na temat euro, i w konsekwencji -> 4 ciesze sie piątek polski ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) Dziś wyniki o 12.00...aaaaaaa :) Jutro ustna z polskiego :( Nic nie umiem... Edytowane 18 Maja 2005 przez SzymonTER Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Dziś wyniki o 12.00...aaaaaaa :) Jutro ustna z polskiego :( Nic nie umiem... 1451051[/snapback] Ja mam podobnie :( Co prawda wchodze dopiero na 14 ale i tak zapewne od rana bede siusiał w gacie :? :unsure: :sad: Mam nadzieje że polak jakoś minie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 HEHEHE :D Polski 3 Matma 5 :D Jutro ustna z PL...aaaaaaaaaa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) a ja już jestem pan chodząca kultura ;] B) B) B) dzisiaj zdałem polski ustny na 5 a z maty jestem zwolniony bo pisemny miał em na 5 ;] ale sie dzisiaj wieczorem bedzie działo... :razz: :razz: :razz: Edytowane 18 Maja 2005 przez Cooli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 (edytowane) ja po pisemnych polski 2 słabo miałem nadzieje na chociaż 3 ale polonistka mnie nigdy nie lubiła gegra 4 elegancko poniedziałek środa ustne Edytowane 18 Maja 2005 przez MaKaR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Jakie mieliscie pytania na ustnej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 SzymonTER To wszystko zalezy od szkoły... Ja wchodze jutro gdzieś koło 14 i coś mam złe przeczucie :cry: 3mta kciuki i GL4@ll :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 wiem ze zależy od szkoły...tylko z ciekawości pytam by się przekonac czy umiałbym coś z siebie wydusić na dany temat :P A teraz sprawa organizacyjna...jestescie dzieleni na grupy? Bo ja mam nazwisko na W i mam ostatni numer w dzienniku. Matury zaczynają sie o 8.00 wiec nie wiem na którą iść...jak to u was wyglada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 U mnie w szkole jest wywieszona lista uczniów z mojej klasy i jest tak że jest nas w klasie 20 osób i są przedziały godzinowe. Tzn ja mam nazwisko na Z i wchodze jako ostatni w sumie i mam napisane że koło 14 będę wchodzić, także jest wsio ustalone, nie wiem jak to u Was jest. Jeszcze raz GL wszystkim i trzymta się :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 u mnie wszyscy przyszli na 8 rano .. ale sie okazalo ze niepotrzebnie.. taki byl tylko nakaz... a moje pytania to: 1- postawa prometejska w literaturze polskiej 2- symbolizm w literaturze modernizmu 3- dlaczego Izabela Łęcka złamała etykę słowa w rozmowie z kuzynem w obecności Wokulskiego.... odpowiedziałem na wszystkie B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 a ja wlasnie klade sie spac :( boje sie tej ustnej, ale mam nadzieje ze3 bedzie dobrze... Trzymajcie sie wszyscy, jutro napisze co i jak... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 18 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2005 Cooli a ile czasu mówiłeś. Miałeś troszke beznadziejne pytania :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Polski ustny 4 :) do przodi\u... koniec matur!!! ;] dajmy rade heheheh... nabity juz jestem ale jestem szczesliwy hehehe napisze cos jak wytrzeźwieje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 moje ustne z gegry =] 1. Ruch obiegowy Ziemi i jego konsekwencje. 2. Wymień znane Ci organizacje międzynarodowe, i omów jedną. 3. Stan i rozwój transportu w Polsce. na wszystko odpowiedziałem :) jutro polski, qrde ale sie dygam ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goomba Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Maturzysci ratujcie :) może ktos wie jak to rozwiazac: Sprawdz dla jakiej wartosci parametru P ma on nieskończenie wiele rozwiązań. px+2y=10 3x+my=0 Tam po lewej taka klamra powinna być. :) Prosił bym o odpowiedz, nie jest to żadne rozwiazywanie prac domowych. Tylko poprostu nie umiem tego obliczyc bo długo nie było mnie w szkole, a mam z tego sprawdzian, gdybym zobaczył jeden rozwiązany przykład nauczył bym sie rozwiazywać inne. :) I prosił bym bez ewentualnych głupich komentarzy. :wink: UPDATE: Podobno w tym zadaniu nie ma rozwiazań tu mam jeszcze jedno: Dla jakich wartosci parametru a rozwiazanie jest para liczb dodatnich? a2x+8y=12a (a-1)x+2y=3 Te pierwsze 2 to kwadrat. Edytowane 19 Maja 2005 przez Atak#komarA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Szukaj w necie pod hasłem: Układy równań liniowych z parametrem. Masz tu moje notatki bo nie chce mi się komuś robić zadania ani tego tłumaczyć: Strona 1 Strona 2 Strona 3 A tak wogole skoro nie byłeś w szkole to idź do jakiejś koleżanki (ładnej) i niech Ci to wytłumaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 (edytowane) Panowie ja już jestem po polskim i po %%% :D Hehe Polski ustny poszedł na 3 :D Narazie mam 3 i 3 z Polaka oraz z pisemna matma na 4 :] Teraz tylko czekać do 2 czerwca do ustnej matmy :/ POZDRO i GL everybody :) [EDIT] Hehe zapomniałem wpisac co dostałem z matmy :) Byłem troszku nie sobą :lol: Edytowane 20 Maja 2005 przez daro200 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cooli Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Cooli a ile czasu mówiłeś. Miałeś troszke beznadziejne pytania :/ 1452302[/snapback] mówiłem przez jakieś 20 minut w sumie na te trzy pytania... i musze powiedzieć że na tle klasy trafiłem na jeden z łatwiejszych zestawów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 19 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2005 Jupi...zdałem polski ustny na 4 :D Miałem ostatni numer i tak się denerwowałem że słabo :( Dla relaxu chciałem posłuchać muzyki to koleżanka mi musiała wpiąć słuchawki do telefony tak mi się rece trzesły :P Ale dałem rade :D Odpowiedziałem na wszystkie pytania bez problemu praktycznie. Moje pytania: 1) omów zakończenie nieboskiej komedi 2) scharakteryzuj społeczeństwo w lalce 3) przedstaw style w utworach młodopolskich Jest do przodu :) Polski ustny 4 pisemny 3 Matma pisemna 5 Jeszcze tylko WOS :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 20 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2005 a ja juz finito ;]]]]]]]]]] podsumowujac: polski pisemny 3 ustny 4 gegra pisemna 3 ustna 4 hyhyy pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 dzisiaj ustny z gegry miałem i na 4 se go zdałem ;] hehe dostałem 4 pytania miałem nawet proste ale troche mnie stres zjadł i dlatego nie 5bo pusto w głowie miałem momentami ale jestem zadowolony ;] w środe polski coś sie boje bo sie jeszcze nic nie uczyłem a troche materiału to jest ale te 2 dni przysiąde bo chce mieć już spokój ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 egzaminy i wyniki juz za mna :D polak - 3 i 3 , gegra 3 i 4 a niemiec 3 (najwieksze zaskoczenie dla mnie <_< ) ogolnie bylo spoko ale niktorzy takie pytanka dostawali ze na prawde ciezko bylo . na ustnych jak i pisemnych pomagali nam wszystkim takze nie bylo tak strasznie :D tak czy inaczej jestem juz po i zadowolony ze swoich ocenek :D jak to moi kumple mowia "aby do przodu" :D :D :D teraz tylko jakis uniwerek na zaocznych (olsztyn,torun albo bydgoszcz) i od czerwca najprawdopodobniej juz do pracy :( :mur: :mur: no niestety starosc nie radosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 23 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2005 Czym bedziesz sie zajmował? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 hehe zaczynam od pracy przy tapicerkach od samochodu itp. :/ z pracy jestem happy bo nie bedzie ciezka a kasiora przyzwoita . firma sie ciagle rozwija takze jak sie sprawdze to posiedze tam troche :] napiszcie czy wy macie juz jakies plany zwiazane z dalsza nauka czy praca :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Kurde, no ja bym chciał iśc na dzienne na Akademie Morską, albo na uniwerek Gdański. Ale czarno to widze :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...