Grzechu Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 Ja jestem średnio zadowolony: Polski pisemny 3 ustny 3 (dzieki komisji - bo miałbym 4) Geografia pis. 3 ustna 5 :D najlpeszy wynik w szkole :D Także ja dzisiaj zakonczyłem ta udrękę zwaną maturą i z tego powodu jestem happy Pozdrawiam "starych" maturzystów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 24 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2005 (edytowane) ja jutro mata i cos czuje, że nie będzie łatwo, a musze dostać minimum 4 (z maty zawsze byłem średniakiem) :( Edit: No i już jestem po, dostałem 4, choć mogłem nawet 5 niestety pomyliło mi sie jedno zadanie i robilem przy komisji jeszcze raz, ale i tak jestem szczęśliwy, teraz tylko polski w poniedziałek i obrona pracy w środe i czekam co zadecydują na polibudzie (matura łączona) Edytowane 25 Maja 2005 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Wreszcie moge powiedzieć...matura to bzdura :P Polski pisemny 3 ustny 4 Matma pisemna 5 ustny wos 5 :) Jeszcze tylko egzamin zawodowy, ale on mnie akutrat juz nie interesuje za bardzo...byle zdać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 haha własnie z polaka wróciłem ustny 3 ;] jestem zadowolony trochu pijany ;] ide jakiśobiad wszamać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 25 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2005 Heyka u mnie wynki kiepskie ale co tam, moglo byc gorzej :wink: J. Polski pis. 3 ustny 4 Historia pis. 4 ustna........no walsnie czekam, dopiero 31 mam wiec jeszcze mam czas aby sie przygotowac ;) pozdro for @ll Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 26 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2005 nareszcie koniec polski pisemny =>4, ustny =>5 :D historia pisemna => 5 angielski ustny => zwolniony :wink: 7 czerwca egzamin zawodowy, a potem miech czasu do egzaminów wstepnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 a jakie macie plany jesli chodzi o dalsza nauke ? tzn ciekawia mnie kierunki studiow :huh: ja mam z wyborem maly problem .. jeszcze sie do konca nie zdecydowalem . <_< chcialem cos z olsztyna bo mam nablizej ... dojaz pociagiem to ok 30min czyli bardzo szybko . ale w olsztynie nie ma za duzo ciekawych kierunkow (mowie o UWM) . chcialem elektrotechnike albo automatyke i robotyke (oklepane kierunki jak informatyka :/ ale ciekawi mnie to a to chyba najwazniejsze) w ol tego nie ma :mur: zastanawiam sie w takim razie nad gospodarka przestrzenna :huh: chcialem na ASP w toruniu ale tak mi wszyscy odradzaja ze juz sam nie wiem <_< (poza tym odleglosc :mur: ) . a ja chce na zaoczne . moze to troche OT ale widze ze juz temat "obumiera" z racji konca matur a nie chcialem zakladac nowego (stare tematy sa juz nieodwiedzane) bede wdzieczny za rady, wasze wybory, opinie . niezbyt lubie fize i matme ale wiem ze matma to praktycznie wszedzie jest . jakos by sie ja przezylo :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 28 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2005 Zastanawiam się nad tym W Akademi Morskiej: # ZiM - zarządzanie przedsiębiorstwem # ZiM - biznes elektroniczny # ZiM - organizacja obrotu portowo-morskiego # TOW - towaroznawstwo i zarządzanie jakością # TOW - organizacja usług turystyczno hotelarskich # TOW - organizacja przedsięwzięć handlowych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ja się wybieram na Turystykę i Rekreację na poznańskim Awf, albo na Administrację na Uniwerku. Chociaż zdecydowanie bym wolał to pierwsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymonTER Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 Ja po 5 latach uczenia się o tej branży mam dosyććććććć...żygi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smut4s Opublikowano 29 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2005 (edytowane) archtektura krajobrazu oraz gospodarka przestrzenna to byly moje typy na UWM'ie . tylko nie ma ich na zaocznych <_< :mur: :mur: w olsztynie oprocz tego nic mnie za specjalnie nie interesuje . lipa troche :mur: jestem w kropce ... chyba pozostanie wybrac cos co mnie wogole nie interesuje albo sprobowac sie gdzies "oddalic" (a tego nie chcialem robic :-| ) albo zucic prace i isc (sprobowac) na dzienne ... sam nie wiem .. ludzie odradzaja mi dzienne studia, chociaz to cale akademickie zycie mi umknie :lol: no i nie zarobie sobie na autko :mur: :mur: jeszcze musze pokminic ... :blink: Edytowane 29 Maja 2005 przez smut4s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2005 :) A ja odświeże troszke temacik :] Tak jak wcześniej pisałem, 2 czerwca miałem miec ustne z matmy i... zdałem :] Co prawda na 3 (powinna być 4 jak nic :wink: ) ale ważne że do przodu :D Teraz tylko został egzamin zawodowy w poniedziałek i czuje się bezrobotnym :D Hehe. Co do wyboru studiów to wydaje mi się że do Wyższej Szkoły Ekonomicznej pójde na informatyke :] Studiuje tam ktoś już może :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik47 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2005 (edytowane) Dziś koniec gehenny:) Polski pisemny: 3 Polski ustny: 5 Historia pisemna: 4 Historia ustna: 5 EDIT: Wszystko zakończone, jestem teraz technik elektronik, specjalność systemy i sieci komputerowe:) Studia - planuje politologię na UŚ Edytowane 14 Czerwca 2005 przez Chomik47 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 OK histroia ustna zdana na 4, bylaby 5 gdybym trafil jeszcze w ostatnie pytanie ale ciesze sie ze do przodu jestem. Ja myslaem o UWMie i kierunkach takich jak informatyka czy mechanika, ale watpie abym sie dostal. Na swiadectiwe z matmy widnieje 3 i z fizy tak samo. A jezyk obcy, niemiecki ktorego nie trawie do tej pory 3...ehh z czym do ludzi. Lepiej juz stoje z humanistycznymi ale nie widze sie jako gryzlipiorek. Myslalem o prywatnych studiach ale musialbym dorwac dobra robotke bo 1 rok to koszt 3.8 tys zl :unsure: Hmmm jeden znajomy mi polecil abym studiowal za granica, anglia, irlandia badz usa, ale wez czlowieku tam sie utrzymaj i dostan. Moze ktos zna warunki przyjecia na jakis uniwerek np w Angli ????? btw. ja egzamin zawodowy mialem przed maturka i dostalem 5 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 4 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2005 To piszcie teraz jakich świerzo upieczonych techników mamy (zawód - tytuł :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Technik Ekonomista - Specjalność Finanse :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 Technik Elektronik - specjalonść urządzenia audiowizualne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość frosti Opublikowano 5 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2005 technik mechanik spod transformatora niedoszły (we wtorek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Technik mechanik maszyn i urzadzen przemyslowych. Wie ktos co mozna robic po studiach o kier. edukacja techniczno informatyczna poza byciem nauczycielem ? ;) btw jako kier awaryjny wybralem filozofie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2005 Dostaliście już świadectwa maturalne? (nie te ukończenia szkoły tylko maturalne). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro200 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2005 Dostaliście już świadectwa maturalne? (nie te ukończenia szkoły tylko maturalne). 1484945[/snapback] Ja mam całkowite zakończenie school w piątek (10.06) i wtedy będzie wsio rozdawane :) Co do tytułu to: Technik ekonomista - specjalność ekonomika i organizacja przedsiębiorstw :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ERQ Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 technik elektronik-systemy i sieci komputerowe rozdanie świadectw 14.06 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 8 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2005 Klasycznie, rozdanie swiadectw w piatek 10.06.2005 godz. 9:00 :) Juz nie moge sie doczekac...picia z klasa i pania profesor w jakims pubie na starowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 13 czerwiec punkt 11.00 zakończenie roku, otrzymanie świadectw i tytułu Technika Technologii Żywienia :D Jea! chodź głupio tak odchodzić, z chęcią bym został w tej szkole (moze zostane na studium) ;) śmieszne jest to, że jeszcze nie skończyłem szkoły, a juz mam prace :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 9 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2005 Kelner? :) 13 bronie technika hotelarstwa :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Świerzo upieczony Technik Hotelarstwa :) zdane na ocene dobry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja od 09.06.2005r jestem Technikiem Hotelarstwa :) Tak jak i ty Sparrov ;) gdzie uciekasz do roboty?? moze gdzies nad morze? ja chyba pojade do Jastarnii jako barman ;) Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ja mieszkam nad morzem :P Nie wiem gdzie...ale nie lubie pracy w zawodzie :P Poszukam czegoś innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...