pogano Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czy znacie jakieś płyty pod NF4 na które bezproblemowo można załozyć wc na NB ? wg. mnie można na Abicie AN8 I fatal1ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Czy znacie jakieś płyty pod NF4 na które bezproblemowo można załozyć wc na NB ? wg. mnie można na Abicie AN8 I fatal1ty. 1397075[/snapback] i możliwość założenia WC na NF4 ma być kryterium wyboru mobo ?? jakoś mnie to nie przekonuje zawsze można pasywke założyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pogano Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 i możliwość założenia WC na NF4 ma być kryterium wyboru mobo ?? jakoś mnie to nie przekonuje zawsze można pasywke założyć 1397395[/snapback] pasywka nie nadaje się do dobrego kręcenia, i np. na dfi jakbym chciał coś mocniejszego to nie da rady kilka cm odstępu od grafiki. oczywiście, że NIE jest to kryterium wyboru mobo jednak pytam z ciekawości czy znacie jakieś płyty, naktóre można założyć blok i dopiero porównam między sobą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Asus A8N-jakiś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 na AN8 Fatality na pewno mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Płyty MSI z serii K8N <- dlatego ją wybrałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 pasywka nie nadaje się do dobrego kręcenia, i np. na dfi jakbym chciał coś mocniejszego to nie da rady kilka cm odstępu od grafiki. oczywiście, że NIE jest to kryterium wyboru mobo jednak pytam z ciekawości czy znacie jakieś płyty, naktóre można założyć blok i dopiero porównam między sobą. 1398660[/snapback] nie nadaje sie ?? a co powiesz na HT >>400 na pasywce na DFi NF4 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 epox na nf4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.S.K Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dobra, ale nadal nikt nie powiedział, czy jest w Polsce jakis bloczek wodny pasujacy na nb w tych płychach. Czytałem cos na jakims zagranicznym serwisie, ze wyprodukowano coś takiego, ale sciagniecie tego do Polski, torche drogo wyjdzie ;/ A moze jakies home-made powstanie to chcetnie bym kupił ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 http://allegro.pl/show_item.php?item=49034697 jesli wierzyc wymiarom bloczku to miesci sie pod grafike , wysokosc bloczku 12mm a radiatorek od dfi ma 13 mm , wyprowadzenia z bloku sa dosc oddaleone od siebie wiec mysle ze nie ebdzie problemu z tym bloczkiem na dfi , no poza dorobieniem sobie zapinki http://allegro.pl/show_item.php?item=49700765 drugi bloczek juz z zapinka , no ale juz troche moze byc gorzejz kroccami na tym bloczku i grafa , bloczek tez nie wydaje sie zbytnio wysoki , 29 mm z kroccami a ile one maja to nie wiadomo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 pasywka nie nadaje się do dobrego kręcenia, i np. na dfi jakbym chciał coś mocniejszego to nie da rady kilka cm odstępu od grafiki. 1398660[/snapback] Na DFI mozna spokojnie pasywnie zrobić htt400 (tak yotomeczek juz wspomniał). Z twojego opisu wynika ze chcesz kupic winchestera 3000+ (9x200). Chcesz zrobić 9x400=3.6GHz?. Moze lepiej kupić 3200+ z mnoznikiem x10...... 4ghz czeka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...