michalak Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Dokładnie o 19:52 sie urodziłem tyle że 14 lat temu. Moje osiągnięcia nie są jeszcze imponujące(nic nie spaliłem) ale mam jeszcze czas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Fantastycznie to bardzo emocjonujaca sprawa ! ale kogo to obchodzi ? Tak cham ze mnie straszny i śfinia ! :D (fszyscy mi to mowia, na priv) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 libero nie wyrobi jak kogoś nie zjedzie raz dziennie (albo więcej :P) :))))))))). A tak wogóle to syskiego najlepsego! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 libero powinien iść do psychoanalityka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Fantastycznie to bardzo emocjonujaca sprawa ! ale kogo to obchodzi ? Nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam mieć dość tych głupawych komentarzy. Jeżeli masz napisać coś takiego, to już lepiej nic nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kain Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Dokładnie o 19:52 sie urodziłem tyle że 14 lat temu. Moje osiągnięcia nie są jeszcze imponujące(nic nie spaliłem) ale mam jeszcze czas. Największym Twoim osiągnięciem będzie jeśli dużo popodkręcasz, a nic nigdy nie spalisz czego Ci życzę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Wshystkiego najlepszego! <prezent> :) Osiągnięciem może być również dobry wynik ze słabego sprzętu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 Ja mam pytanko i wiem ze juz bylo podobne.......Jaka tu moze byc srednia wieku??????????????????????????????????????????????????????? Odpowiedzcie moze jakims linkiem albo co ?DZienki wielkie z goory Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...