Sarenka Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Jezeli siem powatarza temat, to bardzo przepraszam - szukajkka mi wywalila kupe smieci i nic o tej plycie :( Mam pytanie - jak zwykle - o opinie na jej temat (chce jej uzywac z Geil 2x512 400MHz i Bartonem 2.8+ - chcial bym to wsio puscic na fsb 200 - ino nie wiem, czy pojdzie ;P) I mam tez pytanko, czy przypadkiem jest jakas roznica miedzy FSR a LSR poaanem gigabitowym? Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Sarenka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 lepiej zapodaj jakąś płyte na nforcie abita lub epoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sarenka Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 nForce odpada - za malo stabilny jak na moje potrzeby (uptime w windzie min 2tyg bez zajakniecia - a to juz wiekszosc nforcow podkreconych przerasta) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...