starykot Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam kartę sim w sieci era, i zablokowałem sibie kod pin, a nie mam puku. Czy jest jakaś możliwość odblokowania jej, np poprzez telefon podłączony do komputera ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie da rady, jesli nie masz puku to pewnie kupowałes karte od znajomka, alo gdzies na giełdzie, bo jesli tak to zrobili cie w jajko. Jesli w jakikolwiek sposób nie odzyskasz puku to czeka ci wymiania karty bo przez komp nie da sie tego obejsc. Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Pluskwa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 to idx do salonu ery podasz jej numer i hasło i ewentualnie pin i ci poda puk . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ppp19 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 felus to nie takie proste :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wysłałem meila do ery, i napisali, że moge im wysłać na meila numer telefonu, i jakies chasło, którego nie mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 jak zakładałes abonament to wymysliłes takie prywatne hasłom jak go nie pamietasz idz do ery z dowodem i jak masz z umową to ci podadzą przecież. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Karte mam od znajomka. A on kupił ją u kogoś innego. Tak czy siek nie mam nic oprócz tej karty i jej numeru :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobi1 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Karte mam od znajomka. A on kupił ją u kogoś innego. Tak czy siek nie mam nic oprócz tej karty i jej numeru :mur: 1398287[/snapback] ...a po co kupowac karte z abonamentem? No chyba ze to Tak-Tak,to wtedy nie potrzebne zadne haslo. Idziesz z karta do salonu ery i po klopocie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Tak to jest karta Era tak tak. A czy można wysłać meila do ery z prośbą o podanie PUK-a? Czy myślicie ze obejdzie sie bez wyprawy do salonu Ery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 raczej nie bo chyba nie po to jest to zabezpieczenie, żeby każdy kto tylko będzie chciał mógł dostać ten numer, wtedy to by nie miało sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Wyobraź sobie, że ktoś ukradł ci telefon, a ty miałeś pin. On go zablokował i potrzeba mu PUK. I wyśle maila do ery, podając tylko numerki na karcie SIM. A z kąd weźmie numer? Ja ten numer mam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 a wyobraź sobie że ten kto ukradł ten telefon to ty. Też masz tylko karte. I co? Jak ktoś ukradł by mi telefon to by był w takiej samej sytuacji jak ty teraz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJPreZes Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Komputerowo nie odblokujesz, a jedynie idz do salonu Ery...Mailami nie sądzę, zeby Ci sie cokolwiek udalo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starykot Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Więc mówie, że to moja karta, i ze mam jej numer, więc można spróbować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...