MaKaR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no własnie mam sobie taki problem ze sciagam coś z torrenta i po sciagnieciu 50% procent zaczął mi wyskakiwac bład że mój system plików na dysku jest niekompatybilny i że niektóre pliki sa wieszke niz 4 gb. z tego wnioskuje ze fat32 ma takie ograniczenie teraz pytanie czy da sie jakoś to obejśc nie konwertując na ntfs'a ?? moze siakiś trik czy cuś bede bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Tak wlasnie FAT ma ograniczenie do 4GB i kropka. Obejsc tego nie ma jak bez konwersji chyba ze bedzie sobie te pliki dzielil :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 no toś mnei nie pocieszył :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arrporttos Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no tak juz jest miec musisz miec Win 2k albo Xp i skonwertowac lub sformatowac pod danym systemem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 własnie mój problem był w tym że mam 2003 server a nie chce na nim działać żaden partition magic ale już sobie poradziłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 nie wspomne ze wyszukiwarka forum dziala bo wlasnie sprawdzilem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 o zgrozo google tez dzialaja ... to nie mozliwe http://www.google.pl/search?hl=pl&q=%22fat...btnG=Szukaj&lr= ludzie uzyjcie czasem mozgu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Co dziwne pomoc w Windows Też działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 o zgrozo google tez dzialaja ... to nie mozliwe 1399047[/snapback] ale ja nie chciałem konwertowac całej partycji tylko uciać kawałek i zrobić z niego partycje ntfs swoją droga widze że juz nie można sie na tym forum nawet zapytać o nic, dobrze że czesciej to forum przegladam tylko niz zadaje pytania bo bym chyba deprechy dostał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ale ja nie chciałem konwertowac całej partycji tylko uciać kawałek i zrobić z niego partycje ntfs 1399174[/snapback] A gdzie jest to napisane? Sam fakt instalacji Windows Serwer na FAT32 to już jakieś nieporozumienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 a kto gdzieś powiedział ze instalowałem 2003 server na fat32 ? mam zainstalowane na nftsie tylko pogramy do przerabiania partycji i tak dalej nie działają pod win 2k3 dobra topic uważam za zamkniety bo juz sobie poradziłem. pozytm pytałe czy jest jakiś trik a nie o to gdzie i co instalowałem ale ok juz sie nie bede czepoiuał bo czas spać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...