Skocz do zawartości
MaKaR

Fat 32

Rekomendowane odpowiedzi

no własnie mam sobie taki problem ze sciagam coś z torrenta i po sciagnieciu 50% procent zaczął mi wyskakiwac bład że mój system plików na dysku jest niekompatybilny i że niektóre pliki sa wieszke niz 4 gb.

z tego wnioskuje ze fat32 ma takie ograniczenie

teraz pytanie czy da sie jakoś to obejśc nie konwertując na ntfs'a ??

moze siakiś trik czy cuś

bede bardzo wdzieczny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

o zgrozo google tez dzialaja ... to nie mozliwe

1399047[/snapback]

ale ja nie chciałem konwertowac całej partycji tylko uciać kawałek i zrobić z niego partycje ntfs

swoją droga widze że juz nie można sie na tym forum nawet zapytać o nic, dobrze że czesciej to forum przegladam tylko niz zadaje pytania bo bym chyba deprechy dostał

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale ja nie chciałem konwertowac całej partycji tylko uciać kawałek i zrobić z niego partycje ntfs

1399174[/snapback]

A gdzie jest to napisane?

Sam fakt instalacji Windows Serwer na FAT32 to już jakieś nieporozumienie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a kto gdzieś powiedział ze instalowałem 2003 server na fat32 ?

mam zainstalowane na nftsie tylko pogramy do przerabiania partycji i tak dalej nie działają pod win 2k3

dobra topic uważam za zamkniety bo juz sobie poradziłem. pozytm pytałe czy jest jakiś trik a nie o to gdzie i co instalowałem ale ok juz sie nie bede czepoiuał bo czas spać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi