Skocz do zawartości
krooq

Www.microsoft.com

Rekomendowane odpowiedzi

Hehe dzis chcialem pobrac najnowsza wersje DirectX`a i moim oczom ukazal sie komunikat

"Błąd sprawdzania autentyczności: nieprawidłowy klucz licencji zbiorczej"

Dziwne przecież mam orginalnego Windowsa ;)

Aby pobrac teraz jakis plik ze strony microsoftu bedziemy musieli przejsc przez proces weryfikacji naszego systemu... ciekawe jak dlugo bedzie trwalo przelamanie tego systemu weryfikacji.

Jesli chodzi o DX to posluzylem sie takim malym pliczkiem ktory ostal sie u mnie n dysku (dxwebsetup.exe) ktory pobiera DX z sieci, ktory zreszta kiedys pobralem ze strony giganta ;)

Edytowane przez krooq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i co chciałeś przekazać tym tematem?

To ze masz pirata czy moze to że nie potrafisz czytać i zrozumieć opcji "Nie, nie chcę teraz sprawdzać autentyczności systemu Windows, ale chcę uzyskać dostęp do pliku do pobrania." ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I ze powoli microsoft chyba chce aby wiekszosc userow przesiadla sie na inne OS`y

1397525[/snapback]

Przejmujesz sie tym? Moze to wkoncu spowoduje jakis wiekszy ruch i wieksze zainteresowanie producentow sprzetu i oprogramowania aby jednak spojrzec na alternatywne systemy ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ma ktoś WIN 98/Me/2000 i może sprawdzić to?

Bo coś mi się zdaje ze system sprawdzania legalnosci systemu nie będzie działal w tych systemech. W 98 wywalił mi błąd przy uruchomieniu.

Więc gdyby MS zdecydował się usunąc opcje sciągania bez sprawdzania systemu to mozliwe ze strona będzie dostępna tylko dla XP i nowszych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi