krooq Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) Hehe dzis chcialem pobrac najnowsza wersje DirectX`a i moim oczom ukazal sie komunikat "Błąd sprawdzania autentyczności: nieprawidłowy klucz licencji zbiorczej" Dziwne przecież mam orginalnego Windowsa ;) Aby pobrac teraz jakis plik ze strony microsoftu bedziemy musieli przejsc przez proces weryfikacji naszego systemu... ciekawe jak dlugo bedzie trwalo przelamanie tego systemu weryfikacji. Jesli chodzi o DX to posluzylem sie takim malym pliczkiem ktory ostal sie u mnie n dysku (dxwebsetup.exe) ktory pobiera DX z sieci, ktory zreszta kiedys pobralem ze strony giganta ;) Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez krooq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 No i co chciałeś przekazać tym tematem? To ze masz pirata czy moze to że nie potrafisz czytać i zrozumieć opcji "Nie, nie chcę teraz sprawdzać autentyczności systemu Windows, ale chcę uzyskać dostęp do pliku do pobrania." ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krooq Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 To iz powoli microsoft zmierza do tego aby tylko uzytkownicy z legalnymi kopiami windowsa mieli dostep do wiekszej czesci strony. I ze powoli microsoft chyba chce aby wiekszosc userow przesiadla sie na inne OS`y Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I ze powoli microsoft chyba chce aby wiekszosc userow przesiadla sie na inne OS`y 1397525[/snapback] Przejmujesz sie tym? Moze to wkoncu spowoduje jakis wiekszy ruch i wieksze zainteresowanie producentow sprzetu i oprogramowania aby jednak spojrzec na alternatywne systemy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ma ktoś WIN 98/Me/2000 i może sprawdzić to? Bo coś mi się zdaje ze system sprawdzania legalnosci systemu nie będzie działal w tych systemech. W 98 wywalił mi błąd przy uruchomieniu. Więc gdyby MS zdecydował się usunąc opcje sciągania bez sprawdzania systemu to mozliwe ze strona będzie dostępna tylko dla XP i nowszych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...