Narhir Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam serdecznie jestem uzytkownikiem Windowsa XP ;] a tym samym graczem ktory poprostu musi znalesc sposob by dalo sie wylaczyc alt + tab skrot minimalizujacy okno gdy.. gram jest wymagane uzywanie klawiszy na zmaine w grze nieda sie ich zmienic juz proboalem.. zreszta by to przeszkadzalo :P tak wiec jedyny sensowny pomysl na jaki wpadlem to zeby wylaczyc opcje minimalizowania.. tylko jak.. niestety nie wiem :] jak ktos moze wie.. BEDE BAARDZO dzwieczny :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brucek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Może pomoże :wink: Otwórz jakikolwiek folder -> pomoc -> Centrum pomocy i obsługi technicznej -> w wyszukiwarce wpisz "skróty", a potem kliknij dolny temat "Konfigurowanie w sesji klawiszy skrótów systemu Windows". Tam jest coś na ten temat napisane. Moze Ci się uda :wink: powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 (edytowane) moze ma ktos.. jakies inne pomysly.. ?;] bardizej.. dokladniej.. opisane ?;d i sprawdzone ?;] dziekuje za psota ale moze ktos cos jeszce? Edit: Tak wiec sprobowalem metode.. jaka podales niestety nie pomogla nic a nic ;( musze byc z jakims kompem w sieci i tak dalej :/// potrzebne jest cos innego Edytowane 18 Kwietnia 2005 przez Narhir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiewiór81 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A może to? Pozdawiam, WR81 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wiewiór81 ;( tak weic sciagnolem sobie programik.. :P wpisalem jak tam pisze ALT+TAB# i to niby mialo blokowac klawisz alt tab.. albo ja teog nie zrozumialem :] nastpenie kliknolem zablokuj przetwarzanie klawiszy.. i co ciekawe:P alt tab nie dziala w windowsie.. ale jak wszedlem do gry i zrobilem alt tab.. znowu mnie wywalilo do windowsa :/ to jest Warcraft III The FRozen Throne a jak wlaczylem to zablokowanie rpzetwarzania klawiszy to wogole cala klawiatura nie dziala :PP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Narhir Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Nikt ne wie jak wywalic skrot klawiszowy alt + tab ?;] z windowsa ? O_o a ja myslalem ze tu jakies spece ;-)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...