Feniks06 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Witam. Mam pytanie. Potrzebuje na prezentacje ustną z polaka przygotwać fragmenty filmów. Próbowałem je powycinać w movie maker ale coś mi bład wywala i się program wyłącza. JAki inny program do takiego czegoś byście mi polecili? Byleby jakiś prosty w obsłudze bo potrzebuje jedynie z całego pliku avi wyciąć odpowiednie fragmenty. Błagam o jak najszybszą odpowiedź bo matura jużw czwartek :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekp Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 może VirtualDub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Adobe Premiere Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks06 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A z filmami DVD albo Video CD też sobie poradzą? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo_la Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 EditStudio 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...