Skocz do zawartości
rym

Asus Plyta Glowna...

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam problem z plyta glowna gdyz nie moge znalesc do niej nigdzie w sieci sterownikow... nie znam nawet dokladnego modelu mojej pl. glownej, mam jedynie te informacje ktore zamieszczam na screenie...

Moglby ktos pomoc znalesc odpowiednie sterowniki, lub pomoc mi znalesc model mojej plyty glownej?

Z gory dzieki.

Dołączona grafika

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sterowniki do HP/Compaq'a znajdziesz na stronie hp/compaqa (to ta sama strona) www.compaq.com

Nie wiem, ktory masz wiec lepiej sie dowiedz:

http://h20180.www2.hp.com/apps/Nav?h_paget...m&lang=en&cc=us

Na komputerze powinien byc tag (naklejka z numerem i literami), ktory wystarczy wpisac na stronie hp i powinno wszystko znalezc do danego komputera.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki, zaraz sprawdze.

[edit]

tak wlasciwie to moze powiem dokladnie po co mi to jest...

otoz na innym forum ktos poradzil mi sciagnac te sterowniki, bo moze to rozwiaze moj problem... a oto on:

w co nowszych grach(np. half life 2, prince of persia 2: WW, Gothic II) kontury sa nieco kanciaste, nie to zeby nie bylo akceleratora graficznego, tylko same obwoluty np. postaci/budynkow, co prawda nie widac tego jakos strasznie, ale drazni oczy no i troche glupio, ze ma sie nienajgorsza karte graficzna, a nie wykorzystuje sie jej w pelni.

Ktos wie od czego tak moze byc? (mam najnowsze sterowniki nvidii).

moja karta graficzna to GeForce 4 FX 5200 128 RAM.

Edytowane przez rym

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi