pbuda Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Mam mozliwosc 'otrzymania' tygonu, tylko mam taki maly problem... Wymiary tego sa podane w calach i nie bardzo wiem, czy chodzi o srednice, grubosci czy co... Do wyboru jest wiele, a mi chodzi glownie o sr. wewnetrzna 10mm i zastanawiam sie ile by to bylo w calach :) Chcialem sie tylko upewnic ze chodzi o 3/8'' :) Dzieki za pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadrysek Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Do wyboru jest wiele, a mi chodzi glownie o sr. wewnetrzna 10mm i zastanawiam sie ile by to bylo w calach :) Chcialem sie tylko upewnic ze chodzi o 3/8'' :) Dzieki za pomoc :) 1397505[/snapback] 3/8 * 25 mm = 9,375 mm :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sappa Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 nie chce zakladac nowego topicu dlatego podepne sie pod ten temat tym berdziej ze pytanie jest starsznie lamerskie :oops: Mam pompke eheim 1002 i chcialme sie zapytac jaka srednice ma wylo tej pampki i na jake weże i kryce zastosowac. zmierzyl bym sobie sam ale nia mam ani sufmiarki (aktualnie siedze w akademiku) a i co najlepsze nie mam skad skolowac linijki (studeci :lol: ) Prosze mnie za to nie besztac. jezeli nie chcesz odpowiedziec na moje pytanie to nie pisz nic B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...