dylus Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 cześć sprawa wygląda tak mam od niedawna internet po pdłączeniu nie miałem uruchomionej opcji windows ubdate zainstalowałem fire wall.anty vir,i uruchomiłem ubdate i zamuliło się najpierw zdjął 19 poprawek-restart po ponownym uruchomieniu obok zegarka pjawiła się ikona ubdate i znowu leci strasznie to zamula internet czy tak ma być ? używam legalnej wersji win xp prof sp1. może lepiej zrobić format c: nowy system i wtedy zrobić update.czy dać mu ściągnąć uaktualnienia i wtedy zacznie chodzić poprawnie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A nie łatwiej SP2 z płytki z jakiejś gazetki zainstalować? Bo przez nieta to czasami faktycznie leci (dla mnie w ogóle wątpliwa jest konieczność używania SP2, jak się ma SP1 i dobrego firewalla - Kerio). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 grzmot, a co ma firewall do SP? SP2 to nie tylko poprawki zabezpieczeń. dylus, wejdz na stronę WU i wszystko zainstaluj. Ze strony jest szybciej. Zresztą nie widze możliwości zeby włączone aktualizacje automatyczne zamulały net. Już bardziej Antywir i firewall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kominiara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 grzmot, a co ma firewall do SP? SP2 to nie tylko poprawki zabezpieczeń. dylus, wejdz na stronę WU i wszystko zainstaluj. Ze strony jest szybciej. Zresztą nie widze możliwości zeby włączone aktualizacje automatyczne zamulały net. Już bardziej Antywir i firewall. 1397727[/snapback] Ze strony szybciej niz z plytki ? No chyba ze lacze jakies niekiepskie. Same aktualizacje auto nie zamulaja, bo niby jak, no chyba ze w tymn czasie cos tam sobie sciagaja. Jak juz bedziesz mial sp2, to nastepnych poprawek bedzie duzo mnie do sciagniecia, wiec net 'zamuli' sie na chwile tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Na czysty system wrzuc SP2 i po sprawie. Dalsze poprawki nie sa potrzebne - tzn raczej nie zaszkadza, ale nie sa niezbedne - system bedzie dobrze chodzil i bedzie bezpieczny rowniez bez nich. Wystarczy nie uzywac IE, lecz np FF lub Opery. Ja jade na samym SP2 i jakos mnie jeszcze wirusy nie zjadly, nikt sie nie wlamal i nic sie nie wiesza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 grzmot, a co ma firewall do SP? SP2 to nie tylko poprawki zabezpieczeń. dylus, wejdz na stronę WU i wszystko zainstaluj. Ze strony jest szybciej. Zresztą nie widze możliwości zeby włączone aktualizacje automatyczne zamulały net. Już bardziej Antywir i firewall. 1397727[/snapback] MASZ RACJĘ ALE AKTUALIZACJE + NRMALNE UŻYWANIE NETU 2XWOLNIEJSZY NET :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...