Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Mam problem musze otworzyc plik z rozszezeniem .msg - wyeksportowany z Ms outlooka (non-express) ale nie mam mozliwosci zainstlowania go. Potrzebuje jakis darmowy programik do tego :/ nie dzialaja żadna notatniki, wordpady, textpady i inne takie jakieś pomysły? ps. Szukałem, nie znalazłem więc bez tekstów pt. szukaj - no chyba że z linkiem ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Loozack Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 z tego co wiem program The Bat obsługuje ten format pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 wszystko pięknie. tylko, że the bat nie jest darmowy czekam na dalsze propozycje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Otulak z Office'a, wiem że nie jest darmowy, ale to jego format. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 napisałem (...)musze otworzyc plik z rozszezeniem .msg - wyeksportowany z Ms outlooka (non-express) ale nie mam mozliwosci zainstlowania go. Potrzebuje jakis darmowy programik do tego :/(...) 1397700[/snapback] a ty mi na to Otulak z Office'a, wiem że nie jest darmowy, ale to jego format. 1397854[/snapback] :zonk: żadnych więcej pomysłów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 The Bat nie jest darmowy ale da sie go normalnie uzywac bez kupowania wiec chyba Ci wystarczy zeby otworzyc jedna wiadomosc? ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 widze że do niczego nie dojdziemy musze zainstalować to na 6 kompach w firmie będzie działać do usranej śmierci nie może być the bat nie może być outlook ma być darmowy, bez trial version Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie mogles tego napisac juz w pierwszym poscie? Jakie pytanie taka odpowiedz, jak nie umiesz napisac o co Ci dokladnie chodzi to sie nie dziw, ze nie dostajesz odpowiedzi jakie bys chcial. Wyprobuj -> http://www.thunderbird.pl/ Nie jestem pewien czy odczytuje .msg ale chyba tak, zreszta ma chyba jakies narzedzia do importu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Nie mogles tego napisac juz w pierwszym poscie? Jakie pytanie taka odpowiedz, jak nie umiesz napisac o co Ci dokladnie chodzi to sie nie dziw, ze nie dostajesz odpowiedzi jakie bys chcial. 1397936[/snapback] sorry czekin' EDIT: nie działa Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Ouara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...