Skocz do zawartości
Ouara

Pliki .msg - Czym Otwierac

Rekomendowane odpowiedzi

Mam problem

musze otworzyc plik z rozszezeniem .msg - wyeksportowany z Ms outlooka (non-express) ale nie mam mozliwosci zainstlowania go. Potrzebuje jakis darmowy programik do tego :/

nie dzialaja żadna notatniki, wordpady, textpady i inne takie

jakieś pomysły?

ps. Szukałem, nie znalazłem więc bez tekstów pt. szukaj - no chyba że z linkiem ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

napisałem

(...)musze otworzyc plik z rozszezeniem .msg - wyeksportowany z Ms outlooka (non-express) ale nie mam mozliwosci zainstlowania go. Potrzebuje jakis darmowy programik do tego :/(...)

1397700[/snapback]

a ty mi na to

Otulak z Office'a, wiem że nie jest darmowy, ale to jego format.

1397854[/snapback]

:zonk:

żadnych więcej pomysłów?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogles tego napisac juz w pierwszym poscie? Jakie pytanie taka odpowiedz, jak nie umiesz napisac o co Ci dokladnie chodzi to sie nie dziw, ze nie dostajesz odpowiedzi jakie bys chcial.

Wyprobuj -> http://www.thunderbird.pl/

Nie jestem pewien czy odczytuje .msg ale chyba tak, zreszta ma chyba jakies narzedzia do importu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mogles tego napisac juz w pierwszym poscie? Jakie pytanie taka odpowiedz, jak nie umiesz napisac o co Ci dokladnie chodzi to sie nie dziw, ze nie dostajesz odpowiedzi jakie bys chcial.

1397936[/snapback]

sorry

czekin'

EDIT:

nie działa

Edytowane przez Ouara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi