korbusiatko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no tak, mam nagrywarke jak w temacie - i wszystko bylo by ok gdybym nagrywal same "plusy", nagrywa jak trzeba, nagrane plyty wszystko czyta jak trzeba. ale zachcialo mi sie sprawdzic jak jest z "minusem" - i [gluteus maximus], Nero mowi "Nieprawidlowy dysk" i nie nagrywa. Gdzie jest problem - w Nero czy w nagrywarce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A probowales minusowe innego producenta?? Moze wypadalo by zaaktualizowac firmware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 z tym firmwarem to chyba niekoniecznie - w specyfikacji jest ze minusy nagrywa x12, sprawdze plytki innego producenta :) jakie sa opinie o Media Store - ktos na nich nagrywa? pytam wlasnie o minusy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Chociaz MEdia Store uzywam b. zadko to zlego slowa nie powiem. Jednak fakt sa to plytki low -end wiec czego mozna sie od nich spodziewac. Ja pale na TDK lub VERBATIMACH wedlug mnie najlepsze i oczywiscie wszycho + Duzo tu zalezy od samego napedu. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korbusiatko Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 no i jasne, na TDK smiga jak trzeba, dobre i to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...