Skocz do zawartości
McBoss

Matura 2005

Rekomendowane odpowiedzi

jest kilka maturalnych tematów, ale nie ma TEGO ogolnego ;)

ja za chwile lece na ustna mature z niemieckiego, za 10 dni bedzie ustna matura z polskiego...

wpisujcie tutaj wasze wyniki z matury :] (jesli sie nie wstydzicie oczywiscie...)

reszta forumowiczow niech trzyma kciuki :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dałem rade po niemiecku zdać ustną (było o połowe z 6 więcej, niż te 6 pkt na 20) ;) teraz odpoczynek 10 dni, i sprobuje to samo wykonac tyle, że w ojczystym jezyku... ;)

p.s> czemu jak wszedlem mialem lekkiego stresa? :| ogolnie to zlewam na mature itd... <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Angielski poszerzony ==> 18/20  :twisted2: Miałem własnie temat z ową "transplantacja organów", jak kolega wyżej wspomniał.

Za tydzien w czwartek z polskiego też by się tyle przydało :)

1398460[/snapback]

o ja pier%^&%& jak cos takiego wylosuje na ruskim ;/ ; / ;/ powiedzcie mi chociaz co po polsku mowic i jakie były pytania do obrazka Edytowane przez qbass

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja całkowicie olałem tą maturę i... nie podchodzę :) Jutro mam się stawić w szkolę ale nawet nie wiem o której :) I jestem z siebie dumny.

1399001[/snapback]

sory ale dla mnie takie postepowanie nie nalezy do normalnych. Matura to przezycie ktorego sie nigdy nie zapomina Lepiej idz co ci szkodzi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja całkowicie olałem tą maturę i... nie podchodzę :) Jutro mam się stawić w szkolę ale nawet nie wiem o której :) I jestem z siebie dumny.

1399001[/snapback]

czemu jestes z siebie dumny ?? bo mowisz "piperze ten system" czy co ?:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Dobrze wiem że szkoła mi goowno daje, teraz liczą się tylko i wyłącznie umiejętności, możesz mieć mgr. inż. ale jak nie będziesz miał pojęcia o tym co robisz to będzie z ciebie goowno a nie pracownik. Czasy się zmieniają, moi rodzice prowadzą firmę, mają sporo znajomości. Ludzi po studiach jest od zaje.... ale jak trzeba znaleźć dobrego fachowca to nie ma nikogo.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Dobrze wiem że szkoła mi goowno daje, teraz liczą się tylko i wyłącznie umiejętności, możesz mieć mgr. inż. ale jak nie będziesz miał pojęcia o tym co robisz to będzie z ciebie goowno a nie pracownik. Czasy się zmieniają, moi rodzice prowadzą firmę, mają sporo znajomości. Ludzi po studiach jest od zaje.... ale jak trzeba znaleźć dobrego fachowca to nie ma nikogo.

1399225[/snapback]

Jestem podobnego zdania :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi