McBoss Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 jest kilka maturalnych tematów, ale nie ma TEGO ogolnego ;) ja za chwile lece na ustna mature z niemieckiego, za 10 dni bedzie ustna matura z polskiego... wpisujcie tutaj wasze wyniki z matury :] (jesli sie nie wstydzicie oczywiscie...) reszta forumowiczow niech trzyma kciuki :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moja ukochana otrzymala 17/20 pkt. z polskiego ustnego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moja ukochana otrzymala 17/20 pkt. z polskiego ustnego :) 1397953[/snapback] moja 19 [ja w czwartek ruski, wtorek za tydzien polski] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 kto nie zda ustnego jest polmozgiem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luminat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ta nowa matura to smiech na sali. Na starą mature ustną z polskiego trzeba bylo trzeba opracowac ponad 200 zagadnien i sie ich wykuć, a na nowej przedstawic zagadnienie ktora wczesniej opracowywalo sie w domu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 luminat: i cow tym zlego ? :> ja widze same zalety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Moja ukochana otrzymala 17/20 pkt. z polskiego ustnego :) 1397953[/snapback] Moja tez Ale siostra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 kto nie zda ustnego jest polmozgiem :lol: 1398087[/snapback] to ja bede pierwszy, czuje sie nauczony ale boje sie ze wylosuje taki zajebisty zestaw ze bedzie totalna masakra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ja dzis z angola 18/20. Nawet znośne tematy. Znajomy mial o transplantacji ogranów :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBoss Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dałem rade po niemiecku zdać ustną (było o połowe z 6 więcej, niż te 6 pkt na 20) ;) teraz odpoczynek 10 dni, i sprobuje to samo wykonac tyle, że w ojczystym jezyku... ;) p.s> czemu jak wszedlem mialem lekkiego stresa? :| ogolnie to zlewam na mature itd... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plobek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Angielski poszerzony ==> 18/20 :twisted2: Miałem własnie temat z ową "transplantacja organów", jak kolega wyżej wspomniał. Za tydzien w czwartek z polskiego też by się tyle przydało :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A ja 17/20 z polskiego. Nie było tak strasznie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I tak na większości kierunków nie biorą pod uwagę wyników z ustnych - i dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ja wprawdzie zdałem z j . polskiego ale mam taki wynik ze wstyd bardzo wstyd się przyznać .Zostałem załatwiony 2 pytaniami których sie nie spodziewałem pozatym moje wysąpienie było raczej ok chcociaż... z angla teraz 27 mam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Angielski poszerzony ==> 18/20 :twisted2: Miałem własnie temat z ową "transplantacja organów", jak kolega wyżej wspomniał. Za tydzien w czwartek z polskiego też by się tyle przydało :) 1398460[/snapback] o ja pier%^&%& jak cos takiego wylosuje na ruskim ;/ ; / ;/ powiedzcie mi chociaz co po polsku mowic i jakie były pytania do obrazka Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez qbass Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) ja sie nie popisalem 6/20 czyli 30% czyli zdalem;]]] mowa oczywiscie o polskim ustnym :mur: Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez genghiskhan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ja sie nie popisalem 6/20 czyli 30% czyli zdalem;]]] mowa oczywiscie o polskim ustnym :mur: 1398852[/snapback] Co tak słabo??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 to moze i ja podam swoj wynik :] 15/20 :) wiec nie jest zle :) pozdrawiam :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ja sie nie popisalem 6/20 czyli 30% czyli zdalem;]]] mowa oczywiscie o polskim ustnym :mur: 1398852[/snapback] Jak mozna tak slabo przedstwić cos na przygotowanie czego mialo sie rok !? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 polski ustny 18/20. wesolo bylo ogolnie, komisja niezbyt powaznie podeszla do sprawy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Jak mozna tak slabo przedstwić cos na przygotowanie czego mialo sie rok !? :mur: 1398958[/snapback] ja na nauke dzien przed matura poswiecilem :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A ja całkowicie olałem tą maturę i... nie podchodzę :) Jutro mam się stawić w szkolę ale nawet nie wiem o której :) I jestem z siebie dumny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ja mialem 19/20 rozszerzony angielski ustny, nie przygotowywalem sie, ogolnie nie ma sie czego bac :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 genghiskhan nie jesteś jedyny co uzyskał 6/20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A ja całkowicie olałem tą maturę i... nie podchodzę :) Jutro mam się stawić w szkolę ale nawet nie wiem o której :) I jestem z siebie dumny. 1399001[/snapback] sory ale dla mnie takie postepowanie nie nalezy do normalnych. Matura to przezycie ktorego sie nigdy nie zapomina Lepiej idz co ci szkodzi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A ja całkowicie olałem tą maturę i... nie podchodzę :) Jutro mam się stawić w szkolę ale nawet nie wiem o której :) I jestem z siebie dumny. 1399001[/snapback] czemu jestes z siebie dumny ?? bo mowisz "piperze ten system" czy co ?:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dokładnie. Dobrze wiem że szkoła mi goowno daje, teraz liczą się tylko i wyłącznie umiejętności, możesz mieć mgr. inż. ale jak nie będziesz miał pojęcia o tym co robisz to będzie z ciebie goowno a nie pracownik. Czasy się zmieniają, moi rodzice prowadzą firmę, mają sporo znajomości. Ludzi po studiach jest od zaje.... ale jak trzeba znaleźć dobrego fachowca to nie ma nikogo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Czasy się zmieniają, moi rodzice prowadzą firmę, mają sporo znajomości. 1399225[/snapback] aha i wszystko jasne... ale pamietaj ze czasy moga sie zmienic i co wtedy zrobisz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie pisałem tego pod kątem że załatwią mi pracę, poprostu wiedzą dzięki temu co się na rynku dzieje. Ja sam już prowadzę serwis komputerowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Dokładnie. Dobrze wiem że szkoła mi goowno daje, teraz liczą się tylko i wyłącznie umiejętności, możesz mieć mgr. inż. ale jak nie będziesz miał pojęcia o tym co robisz to będzie z ciebie goowno a nie pracownik. Czasy się zmieniają, moi rodzice prowadzą firmę, mają sporo znajomości. Ludzi po studiach jest od zaje.... ale jak trzeba znaleźć dobrego fachowca to nie ma nikogo. 1399225[/snapback] Jestem podobnego zdania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...