maly86 Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 ja mialem 18.04.2005 usnta z anglika 12/20 (nic sie nie uczylem, nawet nie zajzalem w ksiazke), a polaka 21.04.2005 mialem 13/20 dzien przed wydrukowalem swoj tekst co mam mowic, i przeczytalem go 6 razy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 zdawal ktos juz ustny niemiecki???jelsi tak to jakie byly tematy... ja mam w czwartek dopiero ale cos czarno to widze:((( nie potrzeba mi duzo pkt - byle zdac;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osek Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 zdawal ktos juz ustny niemiecki???jelsi tak to jakie byly tematy... ja mam w czwartek dopiero ale cos czarno to widze:((( nie potrzeba mi duzo pkt - byle zdac;]]] 1407909[/snapback] kumpela zdawała niemiecki.. i swoją wiedzą była przerazona :D ale zdała na 14.... sama nie wie za co aż tyle ;] podbudowałem troche? ;) ja we wtorek anglik... i tak patrze że słabo jest sie z czego uczyć... czasy sobie zaczynam powtarzać... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 zdawal ktos juz ustny niemiecki???jelsi tak to jakie byly tematy... ja mam w czwartek dopiero ale cos czarno to widze:((( nie potrzeba mi duzo pkt - byle zdac;]]] 1407909[/snapback] sa prawie takie same jak z innych przedmiotów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 zdawal ktos juz ustny niemiecki???jelsi tak to jakie byly tematy... ja mam w czwartek dopiero ale cos czarno to widze:((( nie potrzeba mi duzo pkt - byle zdac;]]]Moja koleżanka dostała obrazek prezentujacy krajobraz wsi i pytania wady i zalety mieszkania na wsi :D Temat marzenie ;]]] zdała bodajże na 18/20 :]] Tak jak pisał qbass, również wydaje mi się, że pytania pomiędzy ang. i niem. franc. itd. będą się pokrywać, tyle, że miejsce zdarzenia może nie być w Londynie tylko, np. w Berlinie, Paryżu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 polski 20/20 wymiatam :P a z polaka ogolnie kiepski jestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ładnie, ja mam jutro, pracę dopiero wczoraj napisałem i teraz się jej uczę. z polaka jak dostane 30% to będę szczęśliwy. kosmo - trudne dają pytania do prezentacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 ja jutro polak ;] prace umiem cala na plache ale nigdy nie powiedziałem cała bo zawsze ktos mi przeszkadza :D /mysle ze 15 bedzie ale wszyscy mi mowia ze ze dostane z 18/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 temat wzialem o czystosci jezyka :P pytania byly przewidywalne, dlaczego wziales ten temat oraz czy w jezyku powinny byc wyrazy obbce czy nie (mowilem o tym w prezentacji wiec wystarczylo powtorzyc;p) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 A pamietam ten strach na poczatku, jak wszyscy mysleli ze beda pytac o literature przemiotu i podmiotu <lol2> A tu takie banalne pytania, az szkoda mi tych ludzi co latali do biblioteki zeby miec literature przedmiotu, kserowali i uczyli sie o czym to jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 AbsoluT gdzie sie uczysz? ja juz sie zacząłem bac polaka....grrrrr a juz bylo tak dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Własciwie to juz nigdzie :D A chodziłem na Widzew do szkoły. Jak dla mnie to najgorszy egzamin to prawo jazdy, dzisiaj znowu oblalem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 a ja po angielskim rozszerzonym - 20/20 =] mialem jakies obrazki o komputerach i gadanie o tym dlaczego w dzisiejszych czasach korzysta sie z kompow, jakie sa wady i zalety uzywania komputerow itp. a do prezentacji mialem jakis temat o patriotyzmie nie pamietam dokladnie i czy kariera jest kluczem do sukcesu w zyciu. ogolnie proste tematy, stad wynik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 wczoraj polaka zdawalem i o malo ze stresu zawalu nie dostalem ;p Ale nie jest zle, uczylem sie jedynie z 2-4h i dostalem 15pkt na 20 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Juz jestem po ;] Polak 18p Ruski 19p A teraz ide oblać to hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 też jestem już po polskim - 12pkt. u mnie jednak zadawali szczegółowe pytania do lektór z bibliografii :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubajew Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Polski 15/20 :D i angol podstawowy 19/20 :P .Praca z polaka z netu.... angol dzisiaj jakos bez stresu(za dobrze to ja angola nie umiem:O) Ogolnie to luzzzz, nie ma sie czego bać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Ta ... powiedzcie to mojej polonistce i mojej komisji że to było łątwe. Tematu się wyryłem na blache i mogłem to powiedzieć po swojemu jak i na blaszke :>. Zrobiłem spontanik ;> . Na początku była bibliografia... tak ! Była , wybrałem sobie materiały do mojej pracy i zapytałem się mojej wybitnej polonistki czy owe książki i filmy dobrze przedstawiają temat i czy dobrze chcem przedstawic temat - odpowiedziałą , że tak . No to ok , przedstawiłem temat przed komisją ładnie i zgrabnie na wyniki czekałem 7 godzin bo omawiałem 3 z grupy mojej wchodze a ta 2/20 pkt ! Normalnie pod ziemie się zapadłem. Szanowna komisja zawołała mnie do swojego gabineciku i moja polonistka mówi coś takiego cyt. " Źle zinterpretowałeś temat , nie zrozumiałeś dokładnie tematu i materiały wykorzystane w pracy przedstawiają zupełnie coś innego i niepasują do niej". Także czeka mnie styczeń ... chyba jako jedyny an tym forum tak nisko poszedłem co ? Ale dziwi mnie to że za źle przedstawiony temat dają pkt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Hym morał z Twojej opowieści taki : żeby nauczycielą niewierzyć! Ja dziś zdobyłem 13/20 polak ustny oczywiście i jestem z siebie dumny :D. Praca poskładana z netu, troche własnych przemyśleń i nauczyciela, któremu oddałem prace do sprawdzenia za co zapłaciłem uwaga...25zł :lol: . sliQe dziwie się, że nie dałeś komuś do sprawdzenia swojej pracy, ja aż tak jak widzisz nie ryzykowałem :D. 25zł mniej w kieszeni, ale przynajmniej teraz jestem happy :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A powiedzieć tobie coś fajnego ? Prace mi pisała polonistka z innej szkoły ;] I tu jest cała zabawa właśnie :D Przez 1 dzień byłem tak wnerwiony na wszystko , że mi się życ niechciało. Ale na dobrą sprawe niemiałem ochoty na studia iść narazie , chcem sobie przerwe zrobić do stycznia bo zmęczony jestem szkołą narazie ;) Tylko że wojsko mnie ściga :| Ale na policealne pójde i pomacham im świstkiem ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 ja polak 20/20 angol roz. 17/20 btw taki maly ot: wybiera sie ktos z was na informe/i/lub/chemie na polibude poznan/gdansk/lodz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 ja lodz ale na unniwerek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 niemiecki ustny dzisiaj mialem 15/20;]] mi tam styka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 U mnie angielski (podstawowy) - 19p (nic nie nie uczylem do egzaminu) Polski 17p (2 dni przed egzaminem napisalem prace - sam bez zadnych pomocy, a bibliografie mialem fikcyjna - temet miałem swój weic komistja i tak nie miala nic do gadania jak by co :P ) Jescze tylko polski pisemny (brrrr - nie czytalem zadnej lektury przez 3 lata - ale jakos bedzie), a reszta (matematyka i angielski) to formalność (szkoda tylko czasu - 5h musze seidziec zeby napisac rozszerzona.. bleeee) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 hah normalnie nie wiem jakim cudem ale z polaka 20/20, wczoraj pół dnia pisałem tą prezentacje, a dzisiaj z rana 4godziny uczenia, strachu co nie miara ale jakimś fartem sie udało, a pomyśleć że jeszcze wczoraj dawałem sobie 50% na zdanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Wczoraj polski 14/20, a tydzen temu anglik rozszerzony 18/20. Ale ogolnie nowa matura jest do D***!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Tydzień temu polak 15/20, a dziś rozszerzony angol 20/20. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Ta ... powiedzcie to mojej polonistce i mojej komisji że to było łątwe. Tematu się wyryłem na blache i mogłem to powiedzieć po swojemu jak i na blaszke :>. Zrobiłem spontanik ;> . Na początku była bibliografia... tak ! Była , wybrałem sobie materiały do mojej pracy i zapytałem się mojej wybitnej polonistki czy owe książki i filmy dobrze przedstawiają temat i czy dobrze chcem przedstawic temat - odpowiedziałą , że tak . No to ok , przedstawiłem temat przed komisją ładnie i zgrabnie na wyniki czekałem 7 godzin bo omawiałem 3 z grupy mojej wchodze a ta 2/20 pkt ! Normalnie pod ziemie się zapadłem. Szanowna komisja zawołała mnie do swojego gabineciku i moja polonistka mówi coś takiego cyt. " Źle zinterpretowałeś temat , nie zrozumiałeś dokładnie tematu i materiały wykorzystane w pracy przedstawiają zupełnie coś innego i niepasują do niej". Także czeka mnie styczeń ... chyba jako jedyny an tym forum tak nisko poszedłem co ? Ale dziwi mnie to że za źle przedstawiony temat dają pkt. 1412526[/snapback] Ja byłem lepszy bo... wogóle nie podszedłem do matury :) Ale ja nie miałem innego wyboru... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2005 (...) Jescze tylko polski pisemny (brrrr - nie czytalem zadnej lektury przez 3 lata - ale jakos bedzie), a reszta (matematyka i angielski)to formalność (szkoda tylko czasu - 5h musze seidziec zeby napisac rozszerzona.. bleeee) 1415614[/snapback] No nieźle. Widze że jesteś pewny siebie. Taki dobry jesteś z matmy czy jak? Bo ja też zdaje ale sie tak pewnie (przynajmniej z matmy) nie czuje. Ile miałeś na próbnej?:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golomb111 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Ja byłem lepszy bo... wogóle nie podszedłem do matury :) Ale ja nie miałem innego wyboru... 1416233[/snapback] Dlaczego tak zrobiłes ?? napisz jesli chcesz - chetnie posłucham. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...