Camis Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Moja Kobieta dzis Angielski rozszerzony 20/20 (100%) :) :) :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Moja Kobieta dzis Angielski rozszerzony 20/20 (100%) :) :) :razz: 1416945[/snapback] A Ty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 A Ty? 1417047[/snapback] Ja ? :lol: Mam 21 lat... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Eh małolaty ci w glowie <nonono> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) Eh małolaty ci w glowie <nonono> 1419199[/snapback] :lol: Ale juz jest pełnoletnia :-P To tylko 2,5 roku różnicy :rolleyes: Ale jestesmy razem juz od prawie 2,5 roku :wink: Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AbsoluT Opublikowano 1 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2005 No no to 16 wyrwałes:D 2.5 to duzo ja ze swoja po 1.5 krach :(, wiec niezle niezle:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Polski 6/20 - pedofil ze nnie, co? ^_^ Angielski 18/20 :D Macie jakies info o pisemnej z polaka? Ludzie mowia ze moze byc Dzuma, lalka, Przedwiosnie i cos o egzystencji czlowieka. Tak sa moje dane zebrane z neta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 jak by to bylo to bedzie czad ;] wszystko czytałem ;] robicie jakies sciagi bo ja wlasnie wycinam ale nie biore duzo ;] :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 To ile 4 tematy??? Informacje z neta sa z D**Y WYS**NE Ja ostatnio slyszalem, ze tekst pierwszy bedzie to jakis esej odnosnie uni europejskiej, a tematy wypracowan beda sie odnosic to problemy obozow koncentracyjnych, lagrow czyli opowiadania borowskiego, inny swiat grudzinskiego, moze zdarzyc przed panem bogiem krall a wiersz to ze ma byc jakis milosza WNioskujac. "przeciekow" jest tyle co ludzi w necie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 tez tak mysle ;] ale nic ne wiadomo ;] ide powtorze o tych obozach bo czytalem ale lepiej powtorzyc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 lalka wedlug mnie odpada, bo byla na probnych tych na jesieni, dzuma moze byc, ale tez kilka razy pojawiala sie na probnych drukowanych przez wyborcza i rzepe, wiec jak dla mnei tez odpada. No ale moge sie mylic! Ja sie tam spinam ale jak pomysle ze zostalo mi jeszcze 5 pisemnych to dramat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 To ile 4 tematy??? Informacje z neta sa z D**Y WYS**NE Ja ostatnio slyszalem, ze tekst pierwszy bedzie to jakis esej odnosnie uni europejskiej, a tematy wypracowan beda sie odnosic to problemy obozow koncentracyjnych, lagrow czyli opowiadania borowskiego, inny swiat grudzinskiego, moze zdarzyc przed panem bogiem krall a wiersz to ze ma byc jakis milosza WNioskujac. "przeciekow" jest tyle co ludzi w necie ;) 1426180[/snapback] Fajnie by było jakby dali tematy z literatury obozowej. W sumie na ten temat to więcej można powiedzieć "z życia" niż po przeczytaniu lektur. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 4 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2005 Rivam! Tylko nie mow ze byles wiezniem, a teraz kreca cie komputery, bo nie uwierze. :lol: A tak na serio to mozna lac wode w takim temacie i granica 250 slow jest prosta do przekroczenia. Ja mialem na ustnej temat o tatalitaryzmie wiec mam dosc bogaty zasob lektor o tematyce obozowej. W sumie bym sie na taki temacik nie obrazil! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivam Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Jak tam wrażenia po egzminie? Wg mnie praca z tekstem była łatwiejsza niż na próbnej Maturze, tekst był łatwiejszy. Praca twórcza - hmmm... pisałem temat o "Potopie". Jak dla mnie to było za mało miejsca do pisania, powinni dać jeszcze jedną kartkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 wie ktoś gdzie i kiedy będą wyniki egzaminu pisemnego z j. polskiego ?( na necie) a ja pisałem jako jeden niewielu o tym Kordianie i Mężu napisałem coś tam ...ale czy na temat ...I don"t know pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Temat: Obraz Polaków XVII wieku w 'Potopie' H. Sienkiewicza, Miejsce: mało... czasu też mało, na dogłębną analizę ;) W sumie trzeba operować ogólnikami, a szkoda :? Po praktyce z testami gimnazjalnymi wyniki przewiduję gdzieś na 7-10 czerwca, optymistycznie 2-3 czerwca. Jutro angielski, trzeba by coś powtórzyć, szczególnie typy listów formalnych i gramatykę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 też pisałem o potopie. co do miejsca to ja piszę bardzo wąsko i mi zostało półtorej strony, a co do czasu to faktycznie, tylko ogólnie dało się to opisać, bo na szczegóły by brakło. ale ogólnie nawet spoko. a wyniki z tego co nam w szkole mówiono, będą do końca czerwca, chociaż już słyszałem opinie, że nawet mogą się nie wyrobić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Pisałem temat o Potopie, została mi jedna kartka pusta. Mysle ze zdam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Jak dla mnie ta matura do duze zaskoczenie!!! nie bylo tematu zwiazanego z wierszem a kazda polonista z jaka rozmawialem dala by sobie glowe odciac ze takowy bedzie ;) sam pisalem II temat o Kordianie mysle ze cos napisalem ale czuje pewien niedosyt. Poziom roz. byl znacznie latwiejszy!!! :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Jak dla mnie ta matura do duze zaskoczenie!!! nie bylo tematu zwiazanego z wierszem a kazda polonista z jaka rozmawialem dala by sobie glowe odciac ze takowy bedzie ;) sam pisalem II temat o Kordianie mysle ze cos napisalem ale czuje pewien niedosyt. Poziom roz. byl znacznie latwiejszy!!! :? 1427971[/snapback] Ocalony i holocaust ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Polski 6/20 - pedofil ze nnie, co? ^_^ Angielski 18/20 :D Macie jakies info o pisemnej z polaka? Ludzie mowia ze moze byc Dzuma, lalka, Przedwiosnie i cos o egzystencji czlowieka. Tak sa moje dane zebrane z neta. 1426152[/snapback] hehe tez z polaka mialem 6/20;] :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymon_ Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Ocalony i holocaust ;/ 1428065[/snapback] ale mi chodzilo o poz. podstawowy, ze tam tez nie dali zadnego wiersza! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 hmm ja bralem potop, a na roz. ide jakastam (to o zydach), monolog imo gowno takie samo jak wiersz tylko inaczej zapakowane :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 ja dzis wlasnie napisalem polski - kurde - pisalem o Potopie ale takie bzdety wymyslilem ze nie wiem czy to zdam :) A ustne: PL: 75% Ang - 100% [Rozszerzony] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 A w tym potobie co tam wymyslac?? wszystko bylo jak na dłoni widac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 dokładnie :) znajomość lektury niewiele tu dawała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Jest przeciek w sprawie tematów na jutrzejszy ang. rozszerzony. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić tematy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lanselot Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 OK, jest... (rozszerzony, jeden z tematów) Zadanie 34. (0-20 pkt.) Podczas pobytu w Wielkiej Brytanii kupiłeś ciągnikowy kultywator sprężynowy z zapasowym kompletem lemieszy półsztywnych i skaryfikatorem. Zauważyłeś, że uszkodzone było łożysko toczne baryłkowe wachliwe w mimośrodzie oraz brakowało połączeń gwintowych śrubą pasowaną o trzpieniu stożkowym. Chcesz zgłosić jego reklamację. Napisz na czym polega problem oraz gdzie i kiedy nabyłeś urządzenie i zaproponuj rozwiązanie problemu. Podpisz się jako XYZ. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 Dla mnie ten teamt o Potopie to rzeka. Takie lanie wody że ja pier.... i to pisząc samymi ogólnikami. Ogólnie nawet zbytnio treści nie było trzeba znać. Ptariotyzm - ojczyzna - naród Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 5 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2005 juz widze jak pol tweaka zdajacego matury sprawdza jak "rekultywejtor" po ang :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...