RAV Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jaką kupić nagrywarke (użytek domowy) : -LG 24/10/40 -LG 32/10/40 -Lite-ON 24/10/40 -Samsung 24/10/40 :?: :?: :?: Chodzi mi głównie o jakość? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jaką kupić nagrywarke (użytek domowy) : -LG 24/10/40 -LG 32/10/40 -Lite-ON 24/10/40 -Samsung 24/10/40 :?: :?: :?: Chodzi mi głównie o jakość? Nie wiem jak reszta ale ja bym brał Lite -ON. dlaczego? miedzy innymi dlatego ze mam uraz do LG... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 tylko LITE ON robi na dzienn dzisiejszy chyba najlepsze wypalaty www.in4.pl masz test nagrywarek 24x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jaką kupić nagrywarke (użytek domowy) : -LG 24/10/40 -LG 32/10/40 -Lite-ON 24/10/40 -Samsung 24/10/40 :?: :?: :?: Chodzi mi głównie o jakość? Napewno NIE Szajsunga :) Wg mnie powienines ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> (wybierajac z tych 4) to LG 32/10/40. Wiele osob poleci ci Lite-On'a ja nie mam zaufania do tej firmy... moze i w testach wychodfzi dobrze, lecz pytanie jak dlugo bedzie chodzic dobrze? Dlatego wlasnie LG! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ja mam LG i 0 problemow.... cud miod :) PS. To moj setny poscik.. macie nastepnego stalego bywalca :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ST@LOWY SZCZUR Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 :lol: TEAC jest spoxxxxx 8) 8) 8) 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 najtańszą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 w domu i tak nie wykożystasz mocy drogich nagrywarek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Polecam samsynga 24x. Zrobisz kopię zapasową każdej gry !!! :lol: Obsługuje Safedisca 2 i Securoma !!! Nagrywarka ta jest z nowej rodziny napędów Samsunga. Koniec z awariami ! - podobno PS Wejdź na stronę www.cdrinfo.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Tylko TEAC W524E dlaczego ? materialy z jakich jest wykonana , trwalosc, bezawaryjnosc, cicha praca cena tez wcale nie jest wysoka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Tylko TEAC W524E dlaczego ? materialy z jakich jest wykonana , trwalosc, bezawaryjnosc, cicha praca cena tez wcale nie jest wysoka Ma jedną dużą wadę: NIE ZROBISZ KOPI ZAPASOWEJ GIER ZABEZPIECZONYCH SAFEDISCEM 2 !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Tylko TEAC W524E dlaczego ? materialy z jakich jest wykonana , trwalosc, bezawaryjnosc, cicha praca cena tez wcale nie jest wysoka Ma jedną dużą wadę: NIE ZROBISZ KOPI ZAPASOWEJ GIER ZABEZPIECZONYCH SAFEDISCEM 2 !!! a softwarowo tego nie obejdziesz ? 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 obejdziesz ale nie zawsze !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Tylko TEAC W524E dlaczego ? materialy z jakich jest wykonana , trwalosc, bezawaryjnosc, cicha praca cena tez wcale nie jest wysoka Ma jedną dużą wadę: NIE ZROBISZ KOPI ZAPASOWEJ GIER ZABEZPIECZONYCH SAFEDISCEM 2 !!! a softwarowo tego nie obejdziesz ? 8O Musisz robić obraz płyty z prędkością 4x !!! I 2 kopie na 10 nie chodzą ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Wracając do tematu. Z wymienionych to biesz LiteOn'a (jest najlepsza z wymienionych) Róniez zastanowiłbym się nad jakimś teac'em Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Liteon to jest to Teac też :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sfinx Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jaką kupić nagrywarke (użytek domowy) : -LG 24/10/40 -LG 32/10/40 -Lite-ON 24/10/40 -Samsung 24/10/40 :?: :?: :?: Chodzi mi głównie o jakość? Samsung do d... , Lite-on może być, a ja wybrałbym LG :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Jaką kupić nagrywarke (użytek domowy) : -LG 24/10/40 -LG 32/10/40 -Lite-ON 24/10/40 -Samsung 24/10/40 :?: :?: :?: Chodzi mi głównie o jakość? Ja mam dokladnie takiego Lite-ON 24/10/40 ma juz jakies 4 miesiace i trzyma sie jak trzeba. Szybki w miare cichy. Jestem zadowolony :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Dres Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Bierz liteona najlepszy z tych co wymieniłeś też kopiuje safedisca2 sam mam i sprawuje się pięknie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIDMO82 Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 na giełdzie w wawie widzialem liteony 32x za 330zł wiec to nie jest juz taki wielki pieniądz, ja kupiłem na poaczatku lutego za 410 24x, ale i tak sporadycznie pale 24x, jak nie mam czasu to wtedy, tak to wale jak najwolniejsze predkosci. Bywa ze płyte potem stare cd-romy zgrywaja kilkanascieminut jak nagram 24x. kumpel ma 32x LG i tez fajne, ale ja to bym brał 32x LITEONA, tu nie ma co sciemniac, jest dobry a LG32x tez, ale jakos tak no......... LITEON i juz :) LG 24/10/40 - pomyłka jaką LG chce wymazac szybko z swojego życiorysu LG 32/10/40 - no to juz fajna sprawa:) Lite-ON 24/10/40 - to chyba model "B" skoro cdrw pali 10x max, modele takie jak ja maja "S" i nie mialem przyjemnosci palenia cdrw szybszej od 10x ale kiedys bede mial zapewne i wtedy lepiej miec "S". Słyszałem tez o problemach z "B". A do "S" znowu cos bios długo robią nowy, kiedys na stronie Liteona nie było jeszcze, ale z tydzien nie zagladalem moze sie cos zmieniło. - powiedz ile dasz rade wydac na CDRW? PS: tego czegos jak SAMSZUNG - nie bede komentowal, szkoda klawiatury. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carver Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Ja mam LG i nie rzaluje kupna :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Nie bierz samsunga bo jest do... . Z twojej listy to liteon albo nie z listy tdk lub teac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAV Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 WIDMO82 napisał: - powiedz ile dasz rade wydac na CDRW? Jakieś 400 zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 radze zajrzec na http://www.cdrinfo.pl/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 uprosić o jakieś 80 zeta swoją rodzinkę i kupić za 480zł polskich: - CDREC.SONY CRX185A1C1 32x10x40 BOX albo też: - CDREC.TEAC OEM 40x12x48 2 lata gwarancji chyba , że sytuacja finansowa jest sztywna , a wtedy poleciłbym LG32x - dużo ludzi wiesza psy na nich , ale moja stara LG8x wypalała mi przez 4 lata , zanim zmarła , a teraz znowu kupilem LG... pzdr : ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 kupilbym Teac W540E ja tam mam teac w54e od 1,5 roku i nie narzekam ( bardzo cichy, niezawodny, dobra korekcja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Ja bym brał Plextora, bardziej sie opłaca kupić plextora ktory ma świetną korekcję błedów niż troche tańszego LG(w PCworld computer pisali że ma błędy w rozpoznawaniu płyty, nie polecają jego). Plextor Rulez Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 ... hmmm powiem tak (nie mam zadnych dowodow i nikogo nie zlapalem za reke) nie wierze w testy w pismach!!! Wyglada na to ze oni biora "w lape". Kiedys byl taki zajebisty test dyskow tfardych (nie pamietam w ktorym pismie) i wygraly Samsungi przed Barracudami 4 i IBM'ami! To jak tu im wierzyc? Jak na razie to tylko po Chipie nie widac "lapofkarstfa". Jakos tak bym w te etsty nie wierzyl na maxa... lepiej pytac ludzi uzywajacych sprzet moim zdaniem... /lite-on sux :P/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Ja kupiłem sobie wyżej wspomniane SONY 32x które kosztowało mnie : 92 euro. Nówka, w boxie, jak ktoś mieszka blisko granicy z Niemcami to naprawde opłaca się przejechać do przygranicznego Media Markt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anon Opublikowano 9 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2002 Plextor PX-W4012A RULEZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...