Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Siemanko :) mam takie pytanko.. w Zone Labs Security jest takze antyvirus :) jednak go nie uzywam bo uzywam nod32 :) a teraz pytanko... moze warto jednak zaczac uzywac tego antyvira z zonealarma?:) ma moze ktos jakis test tego antyvira? bo na necie nic ciekawego nie mozna znalezc na ten temat :) jakie sa Wasze oceny tego antyvira?:) pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Subiektywna ocena : nod32 lepszy Uzywałem z tydzien wylaczylem ("mulił" kompa) i powrociłem do Kasperskiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 hmmm czyli zostawiamy nod32 :) bo tylko ten dziala pod winem 2003 :P z tych ktore sprawdzalem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...