matikalat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Czy ktos wie jak zrobic taki trick zeby w podpisie mojego profilu byl co takiego: np. pozdrawiam Cie xyz gdzie xyz dla kazdego uzytkownika forum jak by to czytal bylo by jego nickiem?? Z gory dzieki za wszelkie odpowiedzi. Ewentualnie jakby ktos mial jakies linki bylby bardzo wdzieczny!! Czy takie cos bedzie dzialalo pod kazdym forum?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie wykonalne :> Przeciez Twoj podpis czyta wiele osob naraz... Wam się poważnie w domu nudzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikalat Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I na tym polega ta sztuczka!! Kazdy patrzac na moj podpis widzi swojego nicka. A jest to wykonalne bo widzialem juz taki trick. :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) I na tym polega ta sztuczka!! Kazdy patrzac na moj podpis widzi swojego nicka. A jest to wykonalne bo widzialem juz taki trick. :] 1398283[/snapback] Chodzi ci w sygnaturce o coś takiego??? "matikalat zaraz przyjdzie po ciebie krwawy rzeźnik :wink: " Takie coś to widziałęm na innych forach, ale nie mam pojęcia jak to sie robi :blink: Może ParanoiK coś ci o tym powie ?? Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Przemq Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I tu nasuwa się nurtujące pytanie: Po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 I tu nasuwa się nurtujące pytanie: Po co? 1398384[/snapback] pewnie dla szpanu.............. :lol: :lol: mi to niepotrzebne B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Ale od razu mowie ze na tym forum (jezeli to mozliwe) nie zrobisz tego ;] Poniewaz w sigu mozesz miec tylko bbcode ;] A tutaj watpie zeby bbcode byl pomocny ;] Pozdrawiam Cie $nick. Kurcze, za duzo pisania ze to troche nie wykonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Wykonalne to jest. Ale nie widzę sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Przeciez widze w Twoich oczach chlopcze ze podolasz napisania tego ów pi.erdola dla jednego usera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Za taczkę browara ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Tani jestes :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikalat Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Dobra. Spoko juz wiem :D Nie wiem czy na tym forum to dziala bo nie do tego forum bylo mi to potrzebne!! Ale na forum phpbbbyPrzemo chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 No to nie rozumiem co ma wspólnego z naszym forum w tym momencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Chodzi o to, że na phpBB chodziło, a tu nie chodzi ;] LOL Ale to i tak nie jest istotne, bo to nie jest na tym forum matikalatowi potrzebne. LOL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 na innych forach to jest komenda [you] ale tu nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 25 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2005 no i zrobił sobie w sigu to [you] :lol: nie wyszło, szkoda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 26 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2005 A co on, ślepy, nie widzi, ze nie działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Może myśli że działa innym, tylko jemu nie działa. Weźcie mu ktoś wytłumaczcie że IPB to nie jest phpBB by Przemo i tutaj takie dooperele nie działają :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 dzialają tylko jest inna komenda a admini nie chca ujawnic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 27 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2005 No to jaka to jest komenda szefie? Bo tak się składa, że znalazłem kilka ukrytych tagów w IPB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...