Corso Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Znalazłem link do nowego schootera FPP osadzonego w czasach II wojny światowej. http://www.gameplaymonthly.com/interviews/eastfront.htm Z tego co wyczytałem to np. po strzeleniu w bak samochodu widzimy niezłe buuum. Wybuch ma wreszcie wygladac jak WYBUCH (z wszystkimi smaczkami). Można przestrzelić oponę, zrzucić półkę przy pomocy pistoletu. Grafika również robi nie małe wrażenie. Polecam link. :) Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Nie wiem czemu ale odrazu po screenach przypomniał mi sie Riddick :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 e gdybyscie ogladali 'Pogromcy mitów' ( z ang. chyba myth but...<cośtam> ) to byscie widzieli ze po strzale z rozego rodzaju broni nawet w bak, samochod nei wybucha :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (edytowane) Znalazłem link do nowego schootera FPP osadzonego w czasach II wojny światowej. :lol: :blink: obejrzałeś w ogóle te screeny Edytowane 19 Kwietnia 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 e gdybyscie ogladali 'Pogromcy mitów' ( z ang. chyba myth but...<cośtam> ) to byscie widzieli ze po strzale z rozego rodzaju broni nawet w bak, samochod nei wybucha :> 1398483[/snapback] Oczywisice, ze nie bo benzyna sie nie pali - tylko jej opary. Jak jest mroz, to w beczce z benzyna mozna gasic papierosy :P Co do samej gry - patrzac po screenach to te "realia WW2" sa chyba bardzo luzno traktowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Napisane jest w wywiadzie, ze gra ma miejsce w alternatywnej rzeczywisctosci gdzie Niemcy osiagneli znaczace wyniki w badaniu zjawisk paranormalnych (telekineza itepe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 e gdybyscie ogladali 'Pogromcy mitów' ( z ang. chyba myth but...<cośtam> ) to byscie widzieli ze po strzale z rozego rodzaju broni nawet w bak, samochod nei wybucha :> 1398483[/snapback] "Rozny rodzaj broni" to zbyt ogolne pojecie, bo gdyby to byla wyrzutnia rakiet, to daje ci gwarancje ze wszystko pieknie pizdnie ;) A tak btw. to w Iron Storm tez chyba bylo cos takiego :? Wygląda mi to na bardziej blyszczacy engine Dooma 3, ale moze być ciekawie. 1 i 3 screen fajny ;) Oby wymagania byly dosc sensowne, bo moze byc na co czekac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Screeny, sreenami... ( like Driv3r.. ) Czekam za trailerem... :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Grafa grafa ale na 3 screenie widze 3 xeroboyow :-P To bardziej przybomina HL2 niz Rddica lub Dooma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dla mnie wyglada to troche plastic-fantastic ale, jak zauwazyl mechl!k, trailer poprawi odczucie. btw 3 screen prosze zwroccie uwage na cienie. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 dla mnie wyglada to troche plastic-fantastic ale, jak zauwazyl mechl!k, trailer poprawi odczucie. btw 3 screen prosze zwroccie uwage na cienie. :lol: 1398924[/snapback] Fakt, nie ma cieni karabinów :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 :lol: :blink: obejrzałeś w ogóle te screeny 1398492[/snapback] Fakt że pasuje tutaj bardziej określenie które już padło "alternatywa". Ja uważam że może to byc ciekawe rozwiązanie. Już raz to się udało w "Iron Storm", tyle że tam dłużyła się 1 wojna światowa, a raczej jej alternatywne skutki. Widziałem tak że film z Ruthgerem Hauerem "Fatherland" ukazujący panowanie III rzeszy po 2 wojnie. Naprawdę warto. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 ta gra wyglada na połączenie Mortyra 1944-2010 (czy jakos tak ;) ) i RTCW z grafą na poziomie o 2 poprzeczki wyższym niż wolf :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 A kiedy to wychodzi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Oto pare screenów dla tych którzy się już "ślinią". :D http://gry.o2.pl/galerie/?co=cat&id=502 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Corso mógłbyś napisać dokładny tytuł tego filmu (tytuł tego filmu w Polsce jeśli takowy był) i w którym roku został nakręcony bo mnie zaciekawiłes. A i jeszcze bo szukałem po sklepach internetowych ten film chyba wogóle nie został wydany w Polsce :< bo chciałem kupić i nigdzie nie ma nawet na allegro Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) chodzilo mu chyba o Vaterland stopklatka -------linia ciecia---- 1 link do d.. filmweb.pl robi lepsze :wink: Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez OrGiUsZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 chodzilo mu chyba o Vaterland 1399940[/snapback] Orgiusz mnie poprawił :wink: @Sztanadar obejrzyj koniecznie. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Ehhh, najważniejsze - bedzie fajne multi? CS:S wypacza mi mózg ;) Z tych skrinów nic ciekawego wywnioskować sie nie da...Pisać sobie mogą o fizyce grafice i wszystkim... Jedyna grą (a raczej jej twórcą) której ufam jest GTA: SA, bo wiem ze jej nie zpaszczą, tak jak np. Driv3ra na którego czekałem odkąd skonczyłem jedynke ;), lub Brothers in Arms. Jednak z drugiej strony moze to bedzie tytulik ala FarCry - prawie z nikąd i szum tak ze szok, a gra miodzik. Poprostu trzeba dostac w łąpki pudełko z gra i ja przetestowac :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) poanwiam pytanie - kiedy to wychodzi ? Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Jeszcze nie wiadomo, pewnie dopiero za rok bedziemy się cieszyć (albo i nie). :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Więcej screenów: http://www.combat-folk.ru/trophy/east-front I zapowiedź w cyrylicy: http://www.combat-folk.ru/articles/ef-interview/index.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uziel101 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 gra nie ma nawet strony oficjalnej, a tytuł jest roboczy. na 3dgamer zapowiadaja, ze wyjdzie na jesien tego roku, ale sam wiesz jak to z tym jest. pisza 2005 to pewnie bedzie wiosna 2007 :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Trochę nowych wiadomości znajdziecie tutaj :) http://www.worthplaying.com/article.php?si...=thread&order=0 Tutaj natomiast zamieszczam pierwszą informację na temat wymogów systemowych: System requirements Minimum system requirements: • PS, Operating system Windows 98 ®, Windows 2000 ®, Windows XP ® • Library DirectX 8.0 and higher. • Processor: Pentium III 1000 MHz • Video card: GeForce 3 or Radeon 8500 with 64 MB memory. • On-line store: 256 MB • 1300 MB free space on hard disk. • Sound map • CD-ROM drive, keyboard, mouse. Recommended system requirements: • PS, Operating system Windows 98 ®, Windows 2000 ®, Windows XP ® • Library DirectX 8.0 and higher. • Processor: Pentium IV 2,5 GHz • Video card: GeForce 5 FX or Radeon 9500 with 128 MB memory. • On-line store: 512 MB • 1300 MB free space on hard disk. • Sound map • CD-ROM drive, keyboard, mouse.. Edytowane 16 Czerwca 2005 przez Corso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 Taaa, a Doom 3 chodzi na GF2 ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2005 (edytowane) Na GF2 Ti chodzi i to nie az tak tragicznie. ;) Edytowane 16 Czerwca 2005 przez FrIkO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Na 3d gamers pojawiły sie nowe screeny. Zaczynam się zastanawiać czy graficznie East Front bedzie nadążał za innymi grami fpp. :? http://www.3dgamers.com/games/eastfront/screenshots/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 No rzeczywiscie to super wrazenia nie robi,ale moze miec znakomita grywalnosc.Nic - czas pokaze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 19 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2005 Taak...swoją drogą nie wiem czemu mi się z Mortyrem 2 kojarzy ta gra (po screenach) :|...dziwny jestem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 6 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2005 Jest już grywalne demo, waży 345 MB :] W demku wcielamy się w niemieckiego żołnierza Ruchu Oporu (???), Karla Stolza (oby gra nie była stolcem :D) ---- poza tym nic więcej nie wiem, bo dopiero zassałem ;D Instalator cały jest po rusku :D .... Pozdrawiam!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...