RAZOR Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Yo! O boshe, ja tu już od 5 miechów nie zaglądałem :blink: Poratujta mnie. Jak się nazywa proces w winzgrozie XP odpowiedzialny za zdalną pomoc ? Dzisiaj po powrocie z obiadu siadłem sobie przy firmowym kompie.... a tu wszystkie ikony poprzestawiane, coś tam otworzone grrr :angry: Nie ma takiej opcji aby ktoś się dostał do mojego pokoju. Chcę całkowicie zablokować możliwość zdalnej pomocy, a co za tym idzie, także zdalnego pulitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mój komputer --> właściwości --> zdalny powyłączaj wszytskie dwa przełączniki i luzzo ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAZOR Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 mój komputer --> właściwości --> zdalny powyłączaj wszytskie dwa przełączniki i luzzo ;-) 1398415[/snapback] eno.... ale takiego zacofańca to ze mnie nie rób :wink: Wiem jak w Windzie się to wyłącza.... tylko widzisz, to wcale nie znaczy że pulpit zdalny jest niedostępny. CHodzi mi o nazwę (nazwy) procesów odpowiedzialnych za rmote desktop i inne związane z nią funkcje pomocy zdalnej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (...) tylko widzisz, to wcale nie znaczy że pulpit zdalny jest niedostępny. 1398441[/snapback] hm serio?, ta ja jestem zacofany :? kiedyś dorawłem opis wszystkich prcesów w windzie (chyba na chipie) i powyłączałem co mi nie leżało, wiec nie mam takich problemów a może byś mi podał jak się podłączyc przy wyłączonej usłudze, chętnie sprawdzę czy faktycznie jest tak źle jak mówisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekwisniewskipadl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Uruchom -->> services.msc i wyjeb cale gowno :P tak jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 eno.... ale takiego zacofańca to ze mnie nie rób :wink: Wiem jak w Windzie się to wyłącza.... tylko widzisz, to wcale nie znaczy że pulpit zdalny jest niedostępny. CHodzi mi o nazwę (nazwy) procesów odpowiedzialnych za rmote desktop i inne związane z nią funkcje pomocy zdalnej. 1398441[/snapback] No własnie jest dostępny, tyle ze nikt nie moze się do niego zalogować! Ale nic nie stoi na przeszkodzie, aby wyłaczyć usługi terminalowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...