Skocz do zawartości
jalo

Asrock Via Kt600 Pilne !

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pare pytań z góry dzieki za szybkie odpowiedzi bo dla mnie liczy sie każda godzina...bowiem musze dokonać szybkiego wyboru..:?

1.Czy ta płytka ma odblokowany mnożnik,dzielnik,napiecie i fsb w jakimś skepiku internetowym czytałem że tak ale wole się upewnić.

2.Tą płyte da się zupragadować do 754 przyda mi się to za rok gdy kupie sobie athlona 64 lub samptrona ale czy po zmianie podstawki będe wstanie wykorzystać pełną moc procka czy ta płyka go nie ograniczy ??

3.Czy znacie może jakieś inne płytki które działają pod athlona XP i które poźnej można podać upragadowi do socketa 754 mam na płytke max 350 zł

PS.Zależy mi na płytce którą później przerobić na 754 bo chciałbym wykorzystać mojego athlona 1800 XP Thoroughbred-B bo wiem że da się sporo go podkręcić do ok 2800 a nie mam na płyte i procka bo z kasą raczej kiepsko :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie bierz tanich plyt, dobra plyta to podstawa kompa chlopie lepiej jest kupic drozsza plyte i cos innego tanszego niz potem plakac. pamietaj reszte w kompie zmienia sie dosyc szybko ale przewaznie plyte na koncu. kup : Abit , Gigabite , MSI ewentualnie jakis fajny Asus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie no, ECS lepszy. Weź sie otrząsnij. Miałem AsRocka i złego słowa o nim nie powiem (nie licząć ubogiego wyposażenia i biosu).

1399952[/snapback]

kupilem ecs bo nie mialem kasy na nic innego-przynajmniej plyta jest stabilna jak skala i nie jest jest odzrzutem produkcyjnym asusa jak ten asrock!!! :mur: :mur: :mur: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi