Jedrek71 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Na stronie "EGiełda" [ http://www.egielda.com.pl/?a=10&id=169 ] dowiadujemy się ze karty nvidi z serii GForce 6600 [NV43] nieposiadają pełnych 8 potoków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 w sumie to nic nowego szybko zostało to udowodnione w kliku artykułach, na przyszłe zapytanie odpowiadam: chcialem kupic takiego gf więc się interesiłem - poszukałem po necie i poczytałem, linków nie posiadam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 NIe posiadają tez 4 jak niektórzy twierdzą i co z tego? Dla normalnego uzytkownika nie ma to znaczenia. Nienormalni gdzies tam w kartach graficznych toczą wojnę i się wyzywają .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Co za roznica ile ma potokow? Wazne ze smiga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 (...)Nienormalni gdzies tam w kartach graficznych toczą wojnę i się wyzywają .... 1398737[/snapback] :D Co za roznica ile ma potokow? Wazne ze smiga. 1398781[/snapback] samą prawdę mówicie Panowie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 4x2 czy 8x1 - wyjdzie i tak na to samo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 4x2 czy 8x1 - wyjdzie i tak na to samo :wink: 1399309[/snapback] zresztą posiadają 8 !!! bankowo :D objaśnili to na pclab już baardzo dawno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Posiada 8 jednostek teksturujących, a nie 8 potoków wg nich, posiadał by 8 potoków, gdyby miał 8 ropów, a nie 4. Śmigać, śmiga ale narazie, powtarzam to już nie wiek, ktory raz. Karta jest dobra jak jest duzo zabawy z cieniami, ale jak ich nie ma i jest np: dużo świateł, to karta zaczyna sie zachowywac jak 4 potokowiec, bo jest zapychana przez 4 ropy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzeg255 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Dla ludzi ktorzy kupuja karty na 2-3 lata moze ma to znaczenie. Mnie osobiscie to wisi, gdyz karta ma chodzic przez rok( akurat sie zamortyzuje) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...