Gość Opublikowano 30 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2002 czy są jakieś zamienniki driverów od a4techa??? próbowałem od logitecha, ale nie czaji wszystkich pięciu przycisków - chodzi mi głównie o wykorzystanie wszystkich 5 klawiszy i żeby była opcja co by po naciśnięciu klawisza uruchamiał aplikacje (np worda) . sa wogule jakieś takie??? (chodzi mi o coś na wzór kx ów do creative) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 logitecha zajebiscie dzialaja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 31 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2002 o dopiero teraz przeczytalem ze nie dzialaja ci za dobrze. U mnie dzialaja swietnie wiec je chwale :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 3 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2002 czy są jakieś zamienniki driverów od a4techa??? próbowałem od logitecha, ale nie czaji wszystkich pięciu przycisków - chodzi mi głównie o wykorzystanie wszystkich 5 klawiszy i żeby była opcja co by po naciśnięciu klawisza uruchamiał aplikacje (np worda) . sa wogule jakieś takie??? (chodzi mi o coś na wzór kx ów do creative) Jeśli masz model WWW35 to powinna na standardowych dobrze. Ja działam na 7.38, i nie ma problemów z przyciskami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...