tobiasz15 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tylko coś ja nie umiem znaleś (kiepsk z angielskim) może ktoś dac gotowy link ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwiN Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 http://www.rage3d.com/r3dtweak/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tobiasz15 z Twoich wzorow wynika ze pamieci z mojej karty maxymalnie maja isc na 200 i tyle opisane jest od producenta a ida na260 wiec faktycznie nei ma regol ajak sa to po to by je lamac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 oco chdzi wogle z tym wzorem ?! jak benda zaniskie napiecia na pamieciach to nic si eniepodkrencą a jak zawyzone to pojdą lepiej przeiz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iglak Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Programów jest od cholery!!! Zajrzyjcie na strone www.rage3d.com . A moje pamięci 4 ns kręcą sie na tyle co w podpisie więc nie ma regóły i wzory to tylko teoria...twin - jakim cudem wykręciłeś pamiątki tego Herca na 288 MHz, u mnie przy 255 się "krzaczy" w 3D Marku !? Pewnie zmieniłeś Biosa - opłacało się (mam na myśli wydajność) ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 Programów jest od cholery!!! Zajrzyjcie na strone www.rage3d.com . A moje pamięci 4 ns kręcą sie na tyle co w podpisie więc nie ma regóły i wzory to tylko teoria...twin - jakim cudem wykręciłeś pamiątki tego Herca na 288 MHz, u mnie przy 255 się "krzaczy" w 3D Marku !? Pewnie zmieniłeś Biosa - opłacało się (mam na myśli wydajność) ??? Powiem za niego napewno si eoplacalao zawsze sie oplaca :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A tak a propos szybkich radków, nie sądzicie że mam trochę niski wynik w 3D Marku?? I tak jest wysoki, ale myśle że powinien być w granicach 9500 - 10000... Co wy na to ??A ja na to http://service.futuremark.com/compare?2k1=5409727 Jeszcze bez modyfikacji napiec....JESZCZE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwaski Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Grolshek.Mam niewiele gorszy komp od Ciebie a dlaczego ja w 3d marku mam 8300 a Ty 10000????Sterowniki??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 siwas on ma fsb 187 !!!!! a moj wynik tez calkiem ladny z wazywszy na to ze to sdr i k7s5a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Grolshek - ładny wynik. Ja miałem taki na P4@2.3GHz i Radeonie przy 315/309 (ale to było dawno temu, na dużo wolniejszych sterownikach). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...