fero Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Witam! :) Mam niemaly problem z komputerem. :mur: Athlon 1700XP+, 512 DDR, plyta glowna MICROSTAR KT4V VIA KT400, dysk Maxtor, karta graficzna GIGABYTE ATI Radeon 9000 64MB. System operacyjny: Windows XP Problem polega na tym, ze po polaczeniu się z internetem (mam Neo 128) blokuje się pasek zadan. :huh: Bywa roznie- czasem od razu po polaczeniu, czasem po pol godziny, czasem wcale :P. Mogę jeszcze chwile po tym uzywac programow, które były wczesniej uruchomione i korzystanie z nich nie wymaga uzycia paska zadan. Jednak po pewnym czasie wszystko przestaje dzialac i konieczny jest restart. Wszystkie zmiany jakich dokonuje w programach- np. stworzenie nowego dokumentu w wordzie lub jakimkolwiek innym programie nie zapisuja się po wykonaniu restartu komputera. Bywa tak ze pliki sa, ale uszkodzone. :blink: Formatowanie dysku twardego i iinstalacja nowego Windowsa nie pomagaja :huh: POMOCY!!!! :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cudak10 Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zainstaluj sobie sterowniki Sagem F@st 800 3.0.2 Sterownik Uniwersalny ze strony: http://www.turbokrecik.info/forum/dload.ph...n=category&id=8 podczas instalacji wybierz Lan. Mialem ten sam problem i u mnie pomoglo. Jak ci pomoze to daj znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fero Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 nie pomoglo :( neo po tym wogle nie chciala zaskoczyc. ale dziekuje za odpowiedz. Dzwonilam dzis do serwisanta neo i powiedzial ze mam przeisntalowac sterowniki usb. Wlasnie usiluje to zrobic. ALe efekt mizerny ;) moze ktos jeszcze ma jakis pomysl... <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian85 Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 a masz jakiegos firewalla ?? To mi wyglada na klasyczny efekt wormow i wirusow. Jezeli masz XP z SP1 i nie masz firewalla, to wystarczy, ze podlaczysz internet i juz zaczynaja ci sie wciskac wormy ktore wlasnie takie rzeczy potrafia czynic. Zaopatrz sie w FW i jakiegos AV i sprawdz co bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...