pipanol-pl Opublikowano 19 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2005 no wiedz jestem w czasie robienia bloczku na NB .. i nie mam wymiarow miedzy chaczykami .. :( moze mi pomozecie moze wam latwiej bedzie zmierzyc bo ja za bardzo nie mam jak . .prosze o pomoc .. chodzi mi o wymiary tak od srodkajednego zaczepu do srodka drugiego zaczepu ...pomocy ... :) moze to wam pomoze .. jak nie wiecie o co mi chodzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasek Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 linijki nie wsadzisz ?.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 he he no wlasnie wsadzilem jush .. i ta odleglosc to 60 mm moze sie komus jeszcze przyda .. :) jush nie dlugo wrzuce foty bloczku :D he he :) na te mb . :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...